Umiesz liczyć? Licz na siebie. Nie umiesz liczyć? No cóż, nie ty jeden.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale mnie nosi kurwa!!!!!!!!!!!!
zaraz mnie szlak trafi!!!!!!!!!
co to kurwa jest....
to jakaś kpina
co to kurwa jest....
to jakaś kpina
Wszystkie gimbusy co napierdalaja jakie one są pojebane i glupie. Kazdy z was moze zglosic sie do takiego programu i wykazac sie wiedza. Strzelam ze wiekszosc w takiej sytuacji, gdy koles pierdoli Ci nad uchem i jest minuta na odpowiedz zesrała by sie na miękko.
ukas150 napisał/a:
ale mnie nosi kurwa!!!!!!!!!!!!
co to kurwa jest....
to jakaś kpina
Stary nie ćpaj tyle, amfetamina to droga donikąd...
tamta niższa wygląda na jakiś retusz, zauważyłem że ludzie stosujący botoks mają po czasie jednakowy wyraz twarzy, taki wredny
nawet do garów bym ich nie wziął, jeszcze kurwa z schabowego by mi zupę zrobiły
ps. a ten prowadzący to jakiś jebany jasnowidz? skąd on kurwa wiedział ile jest w jakiej walizce? udawacz pierdolony oszust, chciał przyjebać kozaka a i tak jest miękką cipą
A weź się skup jak ktoś ci pierdoli za plecami. I jeszcze świadomość utraty takiej kasy. Ci to teraz siedzą cieplutko przed komputerkiem to kozaczą, ale weź się człowieku znajdź w studiu, gdzie ogląda cię cała Polska, wkurwiający koleś na twoich tyłach gada i jeszcze nerwy, to zapomnisz nawet jak się nazywasz.
LoL, jedna mówi "o kurwa mać", jakby myślała, że wszystkie 3 odpowiedzi są kurwa dobre.
Dla niekumatych
5minut= 300 sekund
1km=100m
V=s/t=1000/300
V=3,333(3) m/s
V- 3,333(3)m/s*3,6= 12km/h
Z tego co pamiętam to pierwsza klasa gimnazjum, a te dziewczyn widocznie bez efektu ją przeszły...
5minut= 300 sekund
1km=100m
V=s/t=1000/300
V=3,333(3) m/s
Z tego co pamiętam to pierwsza klasa gimnazjum, a te dziewczyn widocznie bez efektu ją przeszły...
Co wy pierdolicie że nie da się skupić bo jest mało czasu, dużo kasy i facet pierdoli za uchem? Co ma jedno do drugiego? W programie 1 z 10 są w chuj trudniejsze pytania i tylko 3 sekundy na odpowiedź. Wprawdzie prowadzący nie przeszkadza tak jak tutaj, ale presja i tak jest o wiele większa. Tylko do 1 z 10 idą inteligentni ludzie o rozległej wiedzy a do takich programów idą tępe blachary jak widzimy na tym filmiku.
Bofer napisał/a:
Dla niekumatych
5minut= 300 sekund
1km=100m
V=s/t=1000/300
V=3,333(3) m/s
Ja Pierdolę
@bofer - popisujesz się tym jak dobry jesteś w utrudnianiu sobie życia?
Głowa po wypadku u kolegi widzę
Bofer napisał/a:
Dla niekumatych
5minut= 300 sekund
1km=100m
V=s/t=1000/300
V=3,333(3) m/s
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów