Umiesz liczyć? Licz na siebie. Nie umiesz liczyć? No cóż, nie ty jeden.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"tępe cipy, raszple z drutu, nieuki jebane"
nie tylko blondynki potrafią zabłysnąć intelektem
kratek71 napisał/a:
60/5
taa, każdy jest niewątpliwie pod wielkim wrażeniem twoich umiejętności matematycznych i analitycznego umysłu. A tak poważnie aż tak się podekscytowałeś tym że potrafisz to policzyć ze musisz to tu pisać takie truizmy?(przypominam one miały 50 sekund, ty ponad godzine)
Abstrahując już od wypowiedzi mojego poprzednika, trzeba stwierdzić ze obowiązkowa matura z matematyki to jednak dobry zabieg. Szkoda że jest tak skrajnie banalna, teraz powinni podnieść poziom bo raczej bardziej jej poziom jest adekwatny do testu gimnazjalnego.
kurwa jak widzę takie tępe głupie cipy, szczególnie jak ta z spuchniętymi warami która wyglądaj ka transwestyta to aż mi się kutas do dupy chowa, kurwa zastanawia mnie 1 rzecz jak faceci mogą pruć takie kurwa coś co nawet liczyć nie umiem, rozumiem laska może być głupia, ale kurwa nie upośledzona na umyśle, ja pierdole one powinny zamiatać ulice albo siedzieć w jakimś ośrodku dla upośledzonych a nie udawać wielkie damy w tv, kurwa a potem się ludzie dziwią dlaczego społeczeństwo głupie,
ja pierdole
ja pierdole
Pierwszy raz w życiu mam ochotę wpierdolić kobiecie.
szczerze mówiąc jak ten facet tak gada i rozprasza to udało mi się to policzyć w 20sekund.
nie dziwie się że laski miały problem
nie dziwie się że laski miały problem
Ogarnijcie, grają o milion, typ pierdoli im za uszami non stop, to im się pojebały najprostsze rzeczy i tyle.
kurwy bez szkoły
Tak, pierwsze krzyczały że trudna matura z fizyki ! Nie uczcie się dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów