📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mam_racje napisał/a:
"Imperium" rosyjskie w całej swej krasie...
Ojej, ojej, Ty no, faktycznie! U nas w pl to patusow brak i do ruskich jak do zoo się jedzie pokazać dzieciom jak nawalone niziny społeczne wyglądają
Ruskie zabawili się w bani. Trochę im przygrzalo. Dla nieznających cyrylicy - na budynku jest afisz "bania".
dogip napisał/a:
Ruskie zabawili się w bani. Trochę im przygrzalo. Dla nieznających cyrylicy - na budynku jest afisz "bania".
I co w tym kurwa śmiesznego, że tam jest bania napisane możesz objaśnić?
Kurwa takie atrakcje stojąc w korku to ja rozumiem
mam_racje napisał/a:
"Imperium" rosyjskie w całej swej krasie...
To akurat symbole radzieckie.
Ten szczupak laski na końcu po betonie 10 na 10
Gdyby to były rosyjskie trudne sprawy zapewne wstawka wypowiedzi przed kamerą tego babo-szczupaka wyglądałaby tak "Byłam najebana, a on nie chciał się ze mną ruchać to mu zajebałam kilka liści, mąż gdy się dowiedział że typ mną gardzi wybiegł by mu na ryj nawalić ale poległ jak i ja z rozpaczy".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów