📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie to tylko zastanawia czy sam to lewe podłączenie tak ciągnął czy drogowcy mu pomogli, bo dość głęboko to było.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zwyrodnialcy. ~20 lat już kradł ten prąd, i nagle zaczęło im przeszkadzać, że on kradnie.
Przecież to tak, jakby go z tego kradzionego prądu... okradali!
Przecież to tak, jakby go z tego kradzionego prądu... okradali!
Jebany... Normalnie RAMBO pierwsza krew...
Mieszkaj sobie x lat, nagle okazuje się że sąsiad podpierdala prąd. Chcecie aby złodziej przestał kraść. Skutek? Sąsiad został główną atrakcją BBQ, następnie sąsiadka zostaje pomylona z dzikiem i jebnięta bełtem z kuszy prosto w szyję, i udaje teraz rozdymkę (wybałuszone oczy i próbuje łapać wodę po wyciągnięciu z niej). Kurwa jak ja się cieszę że jestem Introwertykiem i omijam sąsiadów.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów