Jak to powiedział typ na nagraniu "no co za idiotka ja pierdolę" niestety brak dalszej części.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pamiętam jak 20 lat temu zdawałem ,każda tempa cycata zdawała a nie umiała gazu od hamulca odróżnić , teraz to samo , egzaminatorzy tu stulejrze ot co
Pamiętam jak 20 lat temu zdawałem ,każda tempa cycata zdawała a nie umiała gazu od hamulca odróżnić , teraz to samo , egzaminatorzy tu stulejrze ot co
Nie trzeba żadnej gamy robić prawko się kupuje od zawsze bez problemu !!!
Kaczor68 napisał/a:
Tak to wygląda jak się dostało białko za zrobienie gały instruktorowi na" wczasach z prawem jazdy".
Nie trzeba żadnej gamy robić prawko się kupuje od zawsze bez problemu !!!
Te kurwy co pierdolą że cofa do tyłu to zwykłe ścierwa co jebane są od tyłu kutas wchodzi w dupę i cofa do tyłu
A temu się cofło do przodu:
sadistic.pl/zmeczony-imprezowicz-vt585926.htm
Można cofnąć do przodu? MOŻNA!
sadistic.pl/zmeczony-imprezowicz-vt585926.htm
Można cofnąć do przodu? MOŻNA!
lukas_21221 napisał/a:
Cofa do tyłu hahaha jakie kurwa grzbiety
ty grzbiecie szacunku do ludzi
edek_kotek napisał/a:
Dostało białko ? Za zrobienie gały ? A gdzie reszta jajka, żółtko i skorupka ?
W żargonie więziennym białko to papiery
Przecież oni mają podobne pojęcie na temat jazdy samochodem, co osoba kierująca tym autem.
Co za zjeby...
Co za zjeby...
darek1234 napisał/a:
Cofanie do tyłu to... chyba jakaś nowość?
Coś jak "Szkoła nauki jazdy".
Albo "kredyt gotówkowy".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów