Jak to powiedział typ na nagraniu "no co za idiotka ja pierdolę" niestety brak dalszej części.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Cofa do tyłu hahaha jakie kurwa grzbiety
ten macho by jej zwrócił uwagę ale... teraz mu się nie chce
Tak to wygląda jak się dostało białko za zrobienie gały instruktorowi na" wczasach z prawem jazdy".
Kaczor68 napisał/a:
Tak to wygląda jak się dostało białko za zrobienie gały instruktorowi na" wczasach z prawem jazdy".
Dostało białko ? Za zrobienie gały ? A gdzie reszta jajka, żółtko i skorupka ?
KtM napisał/a:
Nie, to brak wykształcenia.
Nawet swego czasu prof Bralczyk dał się złapać na podobny pleonazm.
darek1234 napisał/a:
Cofanie do tyłu to... chyba jakaś nowość?
Tak jak podskok do góry, zeskok lub upadek na dół
Najlepsza to ta małoletnia "ekspertka " w tle - " cofa do tyłu ja pierdziele "
No szkoda że nie cofnęła do przodu....
No szkoda że nie cofnęła do przodu....
A gdzie ciąg dalszy akcji z tego wyjazdu? Robienie gały instruktorowi podczas kursu to jedno ale przecież egzamin robi kto inny i nie jest już tak łatwo chyba zdać teraz za kasę lub tym bardziej za gałę? Prawko wygrała w chipsach?
Eee tam. Inni wyjadą to do domu wróci.
Kris891 napisał/a:
Robienie gały instruktorowi podczas kursu to jedno ale przecież egzamin robi kto inny i nie jest już tak łatwo chyba zdać teraz za kasę lub tym bardziej za gałę? Prawko wygrała w chipsach?
Baba 70+, jak ona zdawała, to wystarczyło udowodnić/zademonstrować, że umiesz odpalić auto i jako tako nim ruszyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów