📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a znacie historie tego zdjęcia? facet z jakiejś wsi amerykańskiej okradł ichni radiowóz z paliwa, rzecz by sie nie wydała gdyby matoł nie wrzucił tego zdjęcia na facebook nie wiem czy mial w znajomych policjanta czy tamten to zobaczyl w "znajomy to lubi" ale daje piwo
Ta benzyna i tak szła z jego podatków (albo jego starszych, bo chłop nie wygląda na takiego, co para się pracą) więc prawdopodobnie wróciła do właściciela
Określenie "geniusz" wkracza na nowy poziom. Geniusz level idiot. True JP - true JaPierdolę
gimbusy uczcie się
yen napisał/a:
ściąga paliwo
Jajko z kurzej ... napisał/a:
a znacie historie tego zdjęcia? facet z jakiejś wsi amerykańskiej okradł ichni radiowóz z paliwa, rzecz by sie nie wydała gdyby matoł nie wrzucił tego zdjęcia na facebook nie wiem czy mial w znajomych policjanta czy tamten to zobaczyl w "znajomy to lubi" ale daje piwo
A teraz bedzie napawal sie "fejmem", chociaz sprawa zostala umorzona ze wzgledu na zbyt niska wartosc kradziezy.
Sady nie zajmuja sie takimi glupotami jak spuszczanie 10l paliwa.
juz nie jest taki wesoly
co za debil
co za debil
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów