Tej tragedii nic nie zapowiadało. Przed wyjazdem policja sprawdziła autokar, którym jechać miało ponad 40 dzieci. Kierowca Andrzej W. (+63 l.) był trzeźwy i nie skarżył się na żadne dolegliwości. Co więc stało się około godziny 8 rano na drodze zaraz za Miastkiem Kościelnym (woj. mazowieckie)? Trudno powiedzieć. Wiadomo tylko, że pan Andrzej nagle zmarł!
Tej tragedii nic nie zapowiadało. Przed wyjazdem policja sprawdziła autokar, którym jechać miało ponad 40 dzieci. Kierowca Andrzej W. (+63 l.) był trzeźwy i nie skarżył się na żadne dolegliwości. Co więc stało się około godziny 8 rano na drodze zaraz za Miastkiem Kościelnym (woj. mazowieckie)? Trudno powiedzieć. Wiadomo tylko, że pan Andrzej nagle zmarł!
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
według profilu masz 27 lat i już jesteś po zawale?
zawałów jest kilka przy jednym serce staje i tyle, inny to agonia -ból 7/10 gdy bolą tylko ręce (lub szczęka jak u takiej babci) a później to gówno rozlewa się na klatkę piersiową duszności, wymioty momentami robi się ciemno i do tego pali jak skurwesyn -tyle to pamiętam z tego który miałem pewnego piątkowego popołudnia. to co się działo w szpitalu to już opowieść na inny materiał.
Przerażające kurwa. Życze zdrówka. Łap browara. Bezalkoholowego oczywiście
ty łapserdaku, dobrą przyczynę miałem a w sumie to jej brak usłyszałem tylko "równie dobrze mógł Cie trafić piorun" aczkolwiek mógł się urwać cypelek z zastawki a obecna technologia nie pozwala tego zbadać.
W piątek martwy kierowca wiózł dzieci na wycieczkę!
To cud, że nikt nie zginął.
Matką Boską Sadolską.
Matka boska sadolska. Nawet to sobie wyobraziłem.
Ikona przedstawiająca małą skromną kobietę, o delikatnym licu, trzymająca różaniec rękami złożonymi w modlitwie.
Z zamyśloną twarzą i oczami skierowanymi w niebo.
A na dole gargantuiczna obrzezana pyta grubości złożonej pięści, wisząca do połowy podudzia
Jak mamy jakiegoś sadolowego artystę malarza pokojowego to mógłby pierdolnąć taką ikonę w czynie społecznym.
Matka boska sadolska. Nawet to sobie wyobraziłem.
Ikona przedstawiająca małą skromną kobietę, o delikatnym licu, trzymająca różaniec rękami złożonymi w modlitwie.
Z zamyśloną twarzą i oczami skierowanymi w niebo.
A na dole gargantuiczna obrzezana pyta grubości złożonej pięści, wisząca do połowy podudzia
Jak mamy jakiegoś sadolowego artystę malarza pokojowego to mógłby pierdolnąć taką ikonę w czynie społecznym.
Mówisz, masz:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów