trynkiewicz miał się utrzymywać z malowania, ale postanowił zostać poetą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
spałować go po jajach porządnie
aby nie staneło mu już prącie
aby nie staneło mu już prącie
Ni do rymu ni do taktu
wsadź se chuja do kontaktu
chujta chujta
wypierdolił sołtys wójta
wsadź se chuja do kontaktu
chujta chujta
wypierdolił sołtys wójta
Don’t feed the troll!!!
Trynkiewicz-Superstar ochrania go teraz wiecej osób niż prezydenta USA, do tego umieszczą go w hotelu z 5 gwiazdkami- Polska kraj absurdów
pedofilia jest na czasie,
kto ksiądz, kto przyjaciel,
ze strachu zdejmuj gacie,
kto nie w temacie,
wytłumaczę teraz,
trynkiewicz weteran,
małych,większych dzieci,
już kolejny props leci,
i wytłumacz mi mój drogi,
jakie spełnia on wymogi,
by zapomniano mu wszystko,
teraz pora zmienić nazwisko,
zapomną od Suwałk, aż po Bytom
i zostanie celebrytą.
kto ksiądz, kto przyjaciel,
ze strachu zdejmuj gacie,
kto nie w temacie,
wytłumaczę teraz,
trynkiewicz weteran,
małych,większych dzieci,
już kolejny props leci,
i wytłumacz mi mój drogi,
jakie spełnia on wymogi,
by zapomniano mu wszystko,
teraz pora zmienić nazwisko,
zapomną od Suwałk, aż po Bytom
i zostanie celebrytą.
Rzeczpospolito Ślónsko
Śmiejcie się śmiejcie, ten skurwiel mieszka nie tak daleko, a ja mam dwójkę dzieci. Dla mnie to nie jest ani trochę zabawne, powinni go byli po cichu zajebać przy pierwszej sposobności. W ogóle to jakim cudem on przetrwał w więzieniu - w izolatce cały czas czy co ?? Polecam film dokumentalny "Nie sąd cię skaże pedofilu" - zrozumiecie jakie to dziwne że on jeszcze żyje.
Pomijam kompletnie fakt, ze to jest odwrócenie uwagi od wyrębu lasów, bankructwa ZUS itp.
Pomijam kompletnie fakt, ze to jest odwrócenie uwagi od wyrębu lasów, bankructwa ZUS itp.
Cybershogun napisał/a:
Śmiejcie się śmiejcie, ten skurwiel mieszka nie tak daleko, a ja mam dwójkę dzieci. Dla mnie to nie jest ani trochę zabawne, powinni go byli po cichu zajebać przy pierwszej sposobności. W ogóle to jakim cudem on przetrwał w więzieniu - w izolatce cały czas czy co ?? Polecam film dokumentalny "Nie sąd cię skaże pedofilu" - zrozumiecie jakie to dziwne że on jeszcze żyje.
możesz teraz straszyć dzieci trynkiewiczem, gwarantuje, że będą grzeczne:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów