Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te kurwy go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
Ktoś tu ma Syndrom sztokholmski 😀
Mariusz na to:
- Ty mnie nie strasz bo ja będę sam wracał.
Szkoda ze cały wyrok go chronili, na normalna cele by wjechał , to później by go wywozili.
filmow za duzo sie naogladales chyba, to tak nie wyglada xddd
tak mi się tylko skojarzyło
Ciekawe, że mamy tu u nas na sadisticu jakieś milion inceli - pięknych, młodych, boguduchawinnych, którzy laskę to kiedyś w przedszkolu to za rękę trzymali, a jedna babka z korpo wolała Mariuszka i dała mu dupy.
Zaraz dupy... Wszak on miał inne upodobania... 🤔
Ciekawe, że mamy tu u nas na sadisticu jakieś milion inceli - pięknych, młodych, boguduchawinnych, którzy laskę to kiedyś w przedszkolu to za rękę trzymali, a jedna babka z korpo wolała Mariuszka i dała mu dupy.
Bo łobuz kocha najbardziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów