Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2025-01-13, 18:48 ]
Takiego moje miłe małe dzieci ! Fakenews !
Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te kurwy go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
I "Dzień dobry" na klatce mówił.
Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te kurwy go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
Co ty pierdolisz? Dostał czterokrotną kare śmierci ale te zjeby ogłosiły amnestie i zamieniły najgorszym ścierwom na 25 lat bo w kodeksie nie było wtedy dożywocia. Niech się skurwiel smaży w piekle za.to co zrobił tym dzieciom.
Wreszcie chuj gryzie glebę.
ale wiecie że on się ożenił w więzieniu ,i miał widzenia intymne?
Powinien go na żywca oskórować członek kartelu tępą maczetą.
Ale skoro już zdechł, to niech go piekło pochłonie, a w tym piekle niech go biesy jebią.