Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zn506 2025-01-13, 20:15 5
Jakby nie było - jeden z najsłynniejszych przedstawicieli LGBTQZDP w Polsce. Pewnie teraz razem z Simonem Molem popijają ciepłe piwo i dupczą p0lki (które załatwił im Mol) w piekle.
Zgłoś
~Angel 2025-01-13, 20:17 8
Co poruchał to jego

Zgłoś
Diabeł 2025-01-13, 20:29 1
Niech mu grób chujami zarośnie
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-13, 20:33 6
Wreszcie !!!! Bardzo dobra wiadomość że tego ścierwa nie bedziemy musieli więcej utrzymywać naszymi podatkami. Ha tfu na niego i tą popierdoloną kobietę co za niego wyszła! ha tfu !
Zgłoś
Apages 2025-01-13, 20:42 5
JoSeed napisał/a:

Ciekawe, GDZIE małżonka pochowa tę kanalię...
Tu, dla ciekawostki info:
Mariusz Trynkiewicz zmarł w czwartek, 9 stycznia 2025 r. Mężczyzna skazany za zamordowanie czterech nastoletnich chłopców miał żonę
Żona Mariusza Trynkiewicza nie chce ujawniać swojej tożsamości. Kobieta, podpisana jako Anna, zgodziła się opowiedzieć o ślubie i swojej relacji z Trynkiewiczem reporterce Justynie Kopińskiej. Ze zbioru reportaży "Polska odwraca oczy", który ukazał się w 2016 roku, dowiadujemy się, że żona Trynkiewicza ma 37 lat, pracuje w dużej korporacji i wychowuje 16-letnią córkę.
Kobieta powiedziała, że ślub odbył się 30 października 2015 roku w zamkniętym ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie, w którym był osadzony Trynkiewicz. - Na naszym ślubie był pyszny tort kawowy. Moja teściowa przywiozła też roladę śmietankową oraz serniczek. Dyrektor ośrodka w Gostyninie stanął na wysokości zadania. Oddał nam na uroczystość salę widzeń - opowiadała Kopińskiej żona Trynkiewicza. Ślub utrzymywała w tajemnicy w obawie przed zwolnieniem z pracy.

Psycholka,na pytanie o morderstwo 4 chłopców,dokonane przez jej "oblubieńca",powiedziała:"SAMI SIĘ PROSILI! Po co poszli SAMI nad rzekę?"😡Zwyrol,w cieple przeżerał nasze podatki,ZAMIAST WISIEĆ!😡

Zgłoś
Damianos88 2025-01-13, 20:44
Bardzo dobry ten ośrodek wypoczynkowy dla tych popaprancòw mam nadzieję że reszta która tam jest też niedługo tak skończy jak ten śmieć a tfuuu
Zgłoś
Lukash2107 2025-01-13, 21:36
Na huj bylo go utrzymywać tyle lat
Zgłoś
darek198323 2025-01-13, 21:53 2
Prosty napisał/a:

I bez litości pluje kurwie na grób

Ja tam się jeszcze odleję
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-13, 22:15 1
labamba333 napisał/a:

Ciekawe, że mamy tu u nas na sadisticu jakieś milion inceli - pięknych, młodych, boguduchawinnych, którzy laskę to kiedyś w przedszkolu to za rękę trzymali, a jedna babka z korpo wolała Mariuszka i dała mu dupy.
tak mi się tylko skojarzyło

Dla wielu p0lek samo słowo prawiczek jest śmieszne i żenujące, w reakcji na to jak same tanio sprzedały własną cnote.
Zgłoś
Jprdl 2025-01-13, 22:16 4
Koń go kopał, pies go jebał, nikt trynkiego nie pogrzebał.
Nawiał wiater liści kupę, umarł trynki!
Chuj mu w dupę...
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-13, 22:24 4
Różnica między facetami, a kobietami.
Kobieta: nie może znaleźć faceta (była na 20 randkach w ciągu miesiąca z 20 różnymi kolesiami)
Facet: nie może znaleźć kobiety, która chciałaby się z nim spotkać od kilku miesięcy

historycznie 40% mężczyzn przekazało geny więc to się zgadza, a kobiet 80% - praktycznie każda jednak miała tę możliwość. Sukces reprodukcyjny u mężczyzny nie jest gwarantowany, tak jak u kobiety.
Statystyki są jeszcze bardziej brutalne, bo 80% kobiet wybiera jedynie top 20% samców, jeśli tylko ma możliwość sobie pomarudzić. Kobiety zawsze były hipergamiczne, a mężczyźni mieli widełki wymagań zarówno w górę, jak i w dół.

Problem z partnerami sekzualnymi u facetów a u kobiet to dwie różne sprawy: facet musi poderwać kobietę bo inaczej nie p0r0cha, natomiast
kobieta wystarczy że rozstawi nogi to będzie miała nieskończona kolejkę. Tutaj właśnie pojawia się ten problem: facet który ma dużo partnerek wydaje się lepszy od innych w oczach kobiet bo jednak coś ta ilość musiała oznaczać, natomiast u kobiet może oznaczać to że może być łatwa. Warto też wspomnieć że większość loch uważa siebie za wyjątkowe więc jak dostaną atencję od takiego r0cha/cza to myślą że ten r0/chacz z nimi zostanie. Faceci za to nie są aż tak naiwni i wiedzą że jak locha daje wszystkim za darmo to po co oni mają się starać skoro zaraz do kogo innego skoczy na boIca
Zgłoś
ThomassoBallaBalla 2025-01-13, 22:24
ciężki chuj mu na grób...
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-13, 22:25 7
zn506 napisał/a:

Jakby nie było - jeden z najsłynniejszych przedstawicieli LGBTQZDP w Polsce. Pewnie teraz razem z Simonem Molem popijają ciepłe piwo i dupczą p0lki (które załatwił im Mol) w piekle.

Pamiętam jak ziomek, który biegle mówi w kilku językach uczył mnie hiszpańskiego, pewnego razu siedzieliśmy w pubie i próbowaliśmy gadać, on ogólnie wyglądał trochę na hiszpana, bo było wtedy lato i był mocno opalony i jest brunetem, ja wyglądałem po prostu jak opalony Polak ale to nic. Gadaliśmy sobie po tym hiszpańsku, on normalnie a ja kali jeść, kali pić. Nie przeszkadzało to polce, która podeszła do mnie jak wychodziłem z kibIa i łamanym angielskim zapytała się czy ona i jej koleżanki mogą się do nas dosiąść zgodziłem się, ogólnie wszystkie były zdrowe min 8/10. Po kilku drinach wszystkie cztery poszły ze mną u moim ziomem do mnie na chatę oczywiście dalej świrowaliśmy, że jesteśmy hiszpanami ale przeszliśmy na angielski, pod pretekstem, żeby lepiej zrozumiały ale chodziło tylko o to, żeby zakamuflować moje braki w hiszpańskim. Na chacie r0chalIsmy je praktycznie przez całą noc. Rano jak się połapały, że jesteśmy polakami to zaczęły straszyć sądami, policja itp xD

Na szczęście mogliśmy sobie z nich robić zwałe bez zmartwień, bo dwie z nich co chwile brały moją kamere i same to nagrywały jak się zachwycają fl0tem albo nadstawiają do sztumbowania.

[ Dodano: 2025-01-13, 22:29 ]
banerr napisał/a:

Bo łobuz kocha najbardziej.

Róznica miedzy naszymi czasami a czasami dziadków i pradziadków jest taka że kiedyś wystarczało być hydraulikiem żeby mieć kobietę gotującą, piorąca w rekach i sprzątającą. Dziś nawet bedąc lekarzem albo prawnikiem mężczyzna nie może liczyć na ciepły posiłek. Skoro i tak ma się stołować w macdonaldzie oraz wykonywać inne kobiece obowiązki sam to równie dobrze może być singlem, przynajmniej nie bedzie musiał sie denerwować. Kiedyś sprawa była prosta role płciowe uzgodnione wiec praktycznie każdy do każdego pasował a dziś z kobietami praktycznie nie można sie porozumieć. No i wreszcie ostatnia uwaga - facet dzisiaj nie może mieć pewności czy mu sie coś złego nie stanie ze strony kobiety bo skoro nie mają litości do własnych dzieci poczętych to do faceta tym bardziej.
Zgłoś
Czaczek83 2025-01-13, 22:30 1
Trybki byś spoko , jak wujek Dolf
Zgłoś
viking19 2025-01-13, 22:35
chyba jedyny, któremu bym naszczał na grób. xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem