Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawą rodzinkę miał Trynkiewicz, ciekawe jaka była jego matka
Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te kurwy go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
Ciekaw jestem co byś napisał gdyby taki typek zgwałcił i zamordował albo odwrotnie Ci dziecko.
Dla takich ludzi powinna być jedna kara, kara śmierci.
[ Dodano 2025-01-13, 23:33 ]
Mieszkałem kiedyś na osiedlu w którym żył ten jegomość, na szczęście dla niego został za kratami bo gdyby przyszło mu do głowy wrócić na stare śmieci samosąd został by zorganizowany w mniej niż 48 godzin a sprawcy prawdopodobnie nie zostali by wykryci
Bydlaków przeważnie się wypuszcza wcześniej za tzw. dobre sprawowanie. Wyłazi taka menda i zazwyczaj dalej robi swoje
Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te kurwy go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
toś ty jesteś pojebany tak samo jak on
@guliusz
W końcu ktoś wrzucił bardziej aktualne zdjęcie, na którym wygląda jak stara lesba. 🙂
Ciekaw jestem co byś napisał gdyby taki typek zgwałcił i zamordował albo odwrotnie Ci dziecko.
Dla takich ludzi powinna być jedna kara, kara śmierci.
Niema co się silić na umoralniania takiego typa.
Nie zrozumie tego bo nawet nigdy nie poruchał, a gdzie tu mowa o partnerce i dziecku.
moją kamere i same to nagrywały jak się zachwycają fl0tem
Dziś to nie przeszkoda, żeby was wpakować na 20 lat. Powiedziałyby, że zmuśliliscie je do zachycania się. Poczytaj o tej sprawie - baba dawała dupy typkowi 2 lata, pisała mu zboczone smsy, zabierała do znajomych, na imprezy, przez 2 lata!!!! Jak się rozstali - powiedział, ze była szantażowana, że musiała udawać, że on ją zmuszał. A czymże ją tak strasznie szantażował? Ano tym, że powie, że ona ma romans z burmistrzem. Ona twierdziła, ze nie miała romansu "no tak romansu nie miałam, ale on mnie szantażował, że rozpowie że miałam, więc tym bardziej byłam przerażona". Ogólnie farsa - fałszywi świadkowie, którzy sami się przyznawali do kłamstw, kłamstwa itp. GOścia skazali.
Ołłłł jeaaaaaah!
Szkoda, że w ciepłe, czystości, komforcie i wokół ludzi.
Nie skreślam ludzi... Ale ten zwyrodnialec nie zmienił się ani na jotę, nie wyciągnął wniosków, skruchę udawał, a to, co go pociągało wtedy, pociągało i obecnie.
Smaż się w kotle, zyebie!
Gościu w pełni zasługiwał na czapę, i to że ten wyrok nie został wykonany uznaję za zbrodnię sądową.Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te kurwy go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
Ale: nie mamy żadnych przesłanek jakoby "nie zmienił się", "skruchę udawał" itd. Oczywiście skrucha nie może stanowić o zwolnieniu z kary (co najwyżej jakieś zwolnienia warunkowe które w przypadku kary śmierci nie powinny mieć zastosowania), ale te "materiały o treści pedofilskiej" którymi się w więzieniu rzekomo bawił były szyte zbyt grubymi nićmi.
To było naigrywanie się z prawa. Najpierw ustawa o bestiach z 2013 — niezgodna z praworządnością, konstytucją, itd, ale jeszcze mająca jakieś pomruki sensu. Ale potem, oczywiste fałszowanie dowodów aby tylko Ziobro nie wyszedł na "miętkiego dla przestępców" to coś za co prokuratorzy od więziennego klawisza na dole do Capo Di Tutti Cappi w górę powinni siedzieć.
A wystarczyło by odwołać amnestię.