Slawek.153 napisał/a:
Dodam jeszcze, że nie podoba mi się jedno, kierując to do osób chwalących policjantów w niebo glosa, żeby was tak potraktowano jak bandytę, zwyrola, przestępcę, psychopatę z nożem, lub innym przedmiotem w ręku, zakuwając w kajdanki w kałuży z błotem, tylko dlatego że masz inne zdanie. Nie wiem co było wcześniej, może tatuś pojechał z dziećmi hulajnoge kupić dzieciom, kierowca mówi won, do domu 15 km. Z buta, za bilety zapłaciłeś, kasy nie masz,. A Policja zamiast wyprowadzić, to targa jak najgorszego śmiecia i przestępcę, bo mają nadmuchane ego i kebab od Mohebe stygnie. Wstyd żyć w tym kraju, pięknie się tutaj traktuje obywateli, po prostu pięknie.
Jak się będziesz zachowywał jak zjeb i cwaniakował to cię dopierdolą. Co mieli by zrobić według ciebie wobec takiej patoli? Jak w ogóle mieliby "wyprowadzić" typa który stawia opór i nie chce się dać wyprowadzić? Przecież bardzo legitnie go potraktowali, tak nie za brutalnie jak na stawianie oporu. Wytargali go za pizdę i na glebę, nawet po mordzie nie dostał (jeszcze). Po to istnieją jakieś przepisy żeby się do nich stosować, nie stosujesz się to gleba śmieciu. Nie odpowiadają ci przepisy to wypierdalasz i zmieniasz kraj. Ale pocieszę cię, wszędzie potraktowaliby cię podobnie więc na terenie Europy nie masz gdzie wypierdolić, w USA pewnie byś dostał taserem i oszczał spodnie. W Rosji pewnie byłbyś w drodze do łagru. Może jakiś kraj Afrykański? Tam wolni ludzie są, nie ma żadnych przepisów.
"Ja chcę jechać z tatą do domu i mnie to nie interesuje" typowe roszczeniowe polskie społeczeństwo końskich spierdolin. Nawet młodociane karyny mówią już czego chcą i co ich nie interesuje. No kurwa
RadosnyRabarbar napisał/a:
Wstawaj, zerałeś się. Hulajnoga tak samo jak walizka jest bagażem i jeśli tylko komuś nie blokuje przejścia ( sądząc po kulturalnym tacie nie blokuje) to może sobie ją wozić. Jebane policyjne kurwy do zwolnienia- koleś spokojnie rozmawiał, a oni go zawijają jak jakiegoś zabójce. Łysemu pewnie w szkole kradli kanapki, ojciec wchodzi do wanny, a matka się puszczała- idealny pies.
No kolejny kurwa obrońca plebsu. Nie wiesz jaka była dyskusja wcześniej a już rzucasz wyrokami kogo zwolnić.
Poza tym dostali zgłoszenie to na nie reagują. Czego się spodziewasz? że wyjdą i w notatce z interwencji wpiszą "gość nie chciał wyjść to go zostawiliśmy, chuj tam" ?
Kierowca ma przepisy, stwierdził że go wypierdala > Policja podejmuje interwencję > koleś stawia opór więc wypierdala z wagonu. Gdyby wyszedł nie poniósłby żadnych konsekwencji. Co jest w tym schemacie dla ciebie za trudne?