Jacy mili koledzy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedyś to się kumpla podnosiło i odstawiało do domu... a teraz beka w chuj i " będziesz na youtube " zjebane pokolenie
Teraz w swoim otoczeniu ma się głównie więcej wrogów, którzy czekają na twoje potknięcie niż przyjaciół. Taki klimat, sorry.
Koleżka nie wie że nie pije się o pustej głowie. Co jak co ludzie, ale nachlać się tak żeby szczać na siebie to jebana żenada. Nie wiem ile trzeba, serio piłem w opór z wieloma typami nikt na siebie nie szczał. Ale co ja wiem, pewnie nie umiem się dobrze bawić
Nie dość że chuje nie koledzy, to telefonu po ludzku nie potrafią trzymać.
brak moralnego kręgosłupa
Jak moj kumpel zaliczyl zgona to nieslismy go na drzwiach do chaty. Przeprosiny dla matki i transport do wyra. Tak zachowuja sie kumple. Przyznam sam, ze tez zaliczalem zgony ale nikt mnie nigdy nie zostawil ani nie nagrywal. Zawsze bylem w domu a przy kiepskich wiatrach to pod drzwiami. Jeden za wszystkich i wszyscy za jednego. Moze to i archaiczne oraz "oklepane" ale dobra ekipa to podstawa.
Od rocznika '92 zaczęła się pierdolona patologia, bieda umysłowa i mentalność dziecka z gimnazjum. Więcej pojebów niż ludzi niezbędnych społeczeństwu. Niech się kurwy cieszą, że już na stosach palić nie wolno. Nie mówię, że wcześniej nie było żadnych pojebów, ale w dzisiejszych czasach ich stężenie jest niebezpiecznie wysokie
Cytat:
Koleżka nie wie że nie pije się o pustej głowie. Co jak co ludzie, ale nachlać się tak żeby szczać na siebie to jebana żenada. Nie wiem ile trzeba, serio piłem w opór z wieloma typami nikt na siebie nie szczał. Ale co ja wiem, pewnie nie umiem się dobrze bawić
Popieram, nieraz człowiek się zapierdolił jak kukuł, nie wiedział jak do domu doszedł, leżał w rowie, ale żeby lać, czy rzygać, czy srać po sobie to się w pale nie mieści. Jak jesteś na tyle niedołężny, że tak się po chlaniu zachowujesz-nie pij. Potem taki obszczymur wstaje i wraca do towarzystwa, siada wśród kumpli i koleżanek, śmierdzący i obszczany. Wstyd na chuja. Ani on, ani jego kumple nie popisali się niczym. Siebie warci
Ano pogratulować "kolegów"
Mam wrażenie że w dzisiejszych czasach to "wszystkie kurwy" patrzą jak tu tylko filmik na żydTuba zrobić.
Oczywiście nie swoim a czyimś kosztem.
Mam wrażenie że w dzisiejszych czasach to "wszystkie kurwy" patrzą jak tu tylko filmik na żydTuba zrobić.
Oczywiście nie swoim a czyimś kosztem.
No dobra, ale czy to na pewno jest kolega, czy może jakiś "osiedlowy pijaczek"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów