18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bułka_bez_Masła 2014-03-15, 20:25 232
kiedyś to się kumpla podnosiło i odstawiało do domu... a teraz beka w chuj i " będziesz na youtube " zjebane pokolenie
Zgłoś
Stoho 2014-03-15, 20:27 22
no przecież to jest kurwa chore... Pierdolone pacany
Zgłoś
Hojren 2014-03-15, 20:33 66
Teraz w swoim otoczeniu ma się głównie więcej wrogów, którzy czekają na twoje potknięcie niż przyjaciół. Taki klimat, sorry.
Zgłoś
garota 2014-03-15, 20:34 17
Koleżka nie wie że nie pije się o pustej głowie. Co jak co ludzie, ale nachlać się tak żeby szczać na siebie to jebana żenada. Nie wiem ile trzeba, serio piłem w opór z wieloma typami nikt na siebie nie szczał. Ale co ja wiem, pewnie nie umiem się dobrze bawić
Zgłoś
DMT 2014-03-15, 20:40 12
Nie dość że chuje nie koledzy, to telefonu po ludzku nie potrafią trzymać.
Zgłoś
osa79 2014-03-15, 20:46
polska młodzież - kurwy w rurkach i JP tyle potrafiłą....
Zgłoś
szymoniksto 2014-03-15, 20:57 3
brak moralnego kręgosłupa
Zgłoś
pleczos 2014-03-15, 21:12 1
kultura, nie posikal sie w spodnie
Zgłoś
panorama 2014-03-15, 21:28 28
Jak moj kumpel zaliczyl zgona to nieslismy go na drzwiach do chaty. Przeprosiny dla matki i transport do wyra. Tak zachowuja sie kumple. Przyznam sam, ze tez zaliczalem zgony ale nikt mnie nigdy nie zostawil ani nie nagrywal. Zawsze bylem w domu a przy kiepskich wiatrach to pod drzwiami. Jeden za wszystkich i wszyscy za jednego. Moze to i archaiczne oraz "oklepane" ale dobra ekipa to podstawa.
Zgłoś
w................4 2014-03-15, 21:31 16
Od rocznika '92 zaczęła się pierdolona patologia, bieda umysłowa i mentalność dziecka z gimnazjum. Więcej pojebów niż ludzi niezbędnych społeczeństwu. Niech się kurwy cieszą, że już na stosach palić nie wolno. Nie mówię, że wcześniej nie było żadnych pojebów, ale w dzisiejszych czasach ich stężenie jest niebezpiecznie wysokie
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-03-15, 21:46 3
Cytat:

Koleżka nie wie że nie pije się o pustej głowie. Co jak co ludzie, ale nachlać się tak żeby szczać na siebie to jebana żenada. Nie wiem ile trzeba, serio piłem w opór z wieloma typami nikt na siebie nie szczał. Ale co ja wiem, pewnie nie umiem się dobrze bawić

Popieram, nieraz człowiek się zapierdolił jak kukuł, nie wiedział jak do domu doszedł, leżał w rowie, ale żeby lać, czy rzygać, czy srać po sobie to się w pale nie mieści. Jak jesteś na tyle niedołężny, że tak się po chlaniu zachowujesz-nie pij. Potem taki obszczymur wstaje i wraca do towarzystwa, siada wśród kumpli i koleżanek, śmierdzący i obszczany. Wstyd na chuja. Ani on, ani jego kumple nie popisali się niczym. Siebie warci
Zgłoś
S................n 2014-03-15, 21:52 2
Ano pogratulować "kolegów"

Mam wrażenie że w dzisiejszych czasach to "wszystkie kurwy" patrzą jak tu tylko filmik na żydTuba zrobić.

Oczywiście nie swoim a czyimś kosztem.
Zgłoś
Colom 2014-03-16, 0:29 1
No dobra, ale czy to na pewno jest kolega, czy może jakiś "osiedlowy pijaczek"?
Zgłoś
Peciak 2014-03-16, 0:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem