Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brawo dla ochraniacza, ochronił to co najcenniejsze - swoje życie
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jego życie jest cenne? XD
[ Dodano: 2024-07-26, 10:17 ]
brawo dla ochraniacza, ochronił to co najcenniejsze - swoje życie
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jego życie jest cokolwiek warte?
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jego życie jest cenne? XD
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jego życie jest cokolwiek warte?
zwykle zdrowie i życie jest najcenniejsze i nie można go kupić, chyba, że dla ciebie najcenniejsze jest cinkłeciento, którym jeździsz na pikniki nad wodę z twoim partnerem.
zwykle zdrowie i życie jest najcenniejsze i nie można go kupić, chyba, że dla ciebie najcenniejsze jest cinkłeciento, którym jeździsz na pikniki nad wodę z twoim partnerem.
Łaskawie nie projektuj na mnie swoimi wrażeniami z życia z katabasem z Dąbrowy Górniczej. Ale masz rację w jednym. Mój zegarek jest dla mnie więcej warty niż twoje życie i zdrowie. Ale generalnie pojedyncze ludzkie życie i zdrowie nie ma żadnego znaczenia i wartości z globalnego punktu widzenia. A co do niemożności kupna to poczytaj sobie o handlu ludźmi bądź nielegalnym pozyskiwaniem organów na przeszczepy.
Łaskawie nie projektuj na mnie swoimi wrażeniami z życia z katabasem z Dąbrowy Górniczej. Ale masz rację w jednym. Mój zegarek jest dla mnie więcej warty niż twoje życie i zdrowie. Ale generalnie pojedyncze ludzkie życie i zdrowie nie ma żadnego znaczenia i wartości z globalnego punktu widzenia. A co do niemożności kupna to poczytaj sobie o handlu ludźmi bądź nielegalnym pozyskiwaniem organów na przeszczepy.
nie wnikam skąd twoje fantazje o mnie w dąbrowie górniczej - twoja sprawa... co do nielegalnego handlu organami poczytaj sobie o nieoperacyjnych guzach mózgu, zaawansowanych stadiach nowotworów, czy też ich złośliwych odmianach. niejeden majętny wymeldował się z tego świata i żadne pieniądze nie pomogły mu na nim zostać.
gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to może odróżniłbyś pojęcie własne życie od cudzego, bo tak jak ciebie interesuje moje życie, tak i mi wkoło pompki lata twoje! ochraniacz ocalił SWOJE, ale najwyraźniej jesteś za głupi, żeby to pojąć i szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma....
nie wnikam skąd twoje fantazje o mnie w dąbrowie górniczej - twoja sprawa... co do nielegalnego handlu organami poczytaj sobie o nieoperacyjnych guzach mózgu, zaawansowanych stadiach nowotworów, czy też ich złośliwych odmianach. niejeden majętny wymeldował się z tego świata i żadne pieniądze nie pomogły mu na nim zostać.
gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to może odróżniłbyś pojęcie własne życie od cudzego, bo tak jak ciebie interesuje moje życie, tak i mi wkoło pompki lata twoje! ochraniacz ocalił SWOJE, ale najwyraźniej jesteś za głupi, żeby to pojąć i szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma....
To ty zacząłeś wyjeżdżać ze swoimi wspomnieniami o byłym partnerze i próbując mnie w nie wpasować. Więc to ja nie wnikam skąd ci się to wzięło. Zamiast wysyłać mnie do poczytania o temacie, który jest mi doskonale znany, sam weź się za lekturę słownika ortograficznego.
Gdybyś sam posiadał zdolność czytania ze zrozumieniem, której brak mi zarzucasz, to dotarłoby do ciebie w jakim kontekście opisałem bezwartościowość czy to twojego czy jego życia. Ale próbowałeś filozofować na co jesteś zarówno za tępy jak i masz zbyt wąski sposób patrzenia na pewne kwestie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów