📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wpadł do kanału i koniec podśmiechujek
Halman napisał/a:
@Zbysław
jak tam halmaniku naczelny obrońco rezunów z ukrainy:)
jakaś wenera z ukrolandu już ci popuściła szpary czy dalej tylko beta orbitujesz i od czasu do czasu dostaniesz wylizać patelnie jak już twoi koledzy z ukriany skończą
szkolenie przebiega pomyślnie, wskakiwanie do dziury też opanowane
Na co zasłużyłeś,, to Twoje.
Pała w ,,, oko @ Zbysławowi.
Dobrze , że wśród sygnatariuszy nie ma czubka na "S".
Ja pierdole jak żałosne jest to pierdolenie o onucach i orkach...ruscy w razie potrzeby rozjechali by upainę jak walec świeży asfalt, jak narazie ich działania sprawdzają się pierwszorzędnie, powolne wykańczanie gospodarcze wszystkiego w około. A sukcesy "armii" upa trochę przypomina 2 wś. armia niemiecka cały czas parła do przodu, cały czas zwycięstwa i odpieranie wroga. Nagle chuj, ruska flaga w Berlinie....Niektórzy dupsko własnej matki podarowali by na potrzeby naszych upaińskich braci.
To styl pijanego mistrza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów