Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.Żeby nie było, nie mam bólu dupy, no ale kurwa jak widze tego typu obrazki to nawet nie sprawdzam autora bo od razu wiadomo kto wstawia to gówno .
Jebani rasiści, na tym świecie nigdy nie będzie lepiej póki to się nie skończy.
@SfinskiRyj, A czemu skoro są osoby notorycznie cisnące po muslimach, murzynach czy żydach, nie może być po katolach? To tamci to są ok i w porząku, a ci drudzy to zbuntowani nastolatkowie? Gdzie tu kurwa logika?
Następny kretyn. "miłość i przyjaźń". Może jeszcze "wszyscy jesteśmy dziećmi jednego Boga"
Próbujecie podważać podstawy funkcjonowania tego świata.
Także świąteczny chuj wam w dupę.
My, normalni, nie wbijamy na lewackie, pedalskie czy po prostu po prostu chore fora. Jeśli jesteś lewakiem debilem i czerwoną świnią to wrzucaj takie gówna do swojego ogródka. Ja nie chcę takiego gówna na pięknym sadisticu, który kocham!
Kurwa, posłuchaj w ogóle co ty piszesz. Przeczytaj sobie na głos, bo nie sposób siać taki ferment intelektualny i uważać to za spójną, skończoną wypowiedź...
Tak - miłość i przyjaźń. Nie wiesz w jakim to kontekście, więc się łaskawie odpierdol. Twój nick z mojego punktu widzenia jest jeszcze bardziej chujowy, bo nie oznacza nic sensownego. Jakiś niedorzeczny, jałowy bełkot (rodem z pierwszej wypowiedzi małego, niedorozwiniętego niemowlaka) z twoim rocznikiem na końcu. Brawo, masz się czym pochawlić.
Od kiedy sadistic to kiepskie, pełne chłopskiej (bolszewickiej) retoryki miejsce? Miejsce w którym lewackie ścierwo miesza z błotem polskie tradycje?
My, normalni, nie wbijamy na lewackie, pedalskie czy po prostu po prostu chore fora. Jeśli jesteś lewakiem debilem i czerwoną świnią to wrzucaj takie gówna do swojego ogródka. Ja nie chcę takiego gówna na pięknym sadisticu, który kocham!
Coś ci się ostro pojebało w bani. To nigdy nie była i nie będzie prawicowa, hipokryzyjna tuba propagandy narodowo-katolickiej. Nikogo kompletnie nie obchodzi czego ty tu chcesz albo nie, ludzie mają na to gładziutko wyjebane. Tu należy śmiać się z wszystkiego, a nie tylko z tych "innych"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów