Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby nie było, nie mam bólu dupy, no ale kurwa jak widze tego typu obrazki to nawet nie sprawdzam autora bo od razu wiadomo kto wstawia to gówno .
Jebani rasiści, na tym świecie nigdy nie będzie lepiej póki to się nie skończy.
@SfinskiRyj, A czemu skoro są osoby notorycznie cisnące po muslimach, murzynach czy żydach, nie może być po katolach? To tamci to są ok i w porząku, a ci drudzy to zbuntowani nastolatkowie? Gdzie tu kurwa logika?
Następny kretyn. "miłość i przyjaźń". Może jeszcze "wszyscy jesteśmy dziećmi jednego Boga"
Próbujecie podważać podstawy funkcjonowania tego świata.
Także świąteczny chuj wam w dupę.
My, normalni, nie wbijamy na lewackie, pedalskie czy po prostu po prostu chore fora. Jeśli jesteś lewakiem debilem i czerwoną świnią to wrzucaj takie gówna do swojego ogródka. Ja nie chcę takiego gówna na pięknym sadisticu, który kocham!
Następny kretyn. "miłość i przyjaźń". Może jeszcze "wszyscy jesteśmy dziećmi jednego Boga"
Próbujecie podważać podstawy funkcjonowania tego świata.
Także świąteczny chuj wam w dupę.
Kurwa, posłuchaj w ogóle co ty piszesz. Przeczytaj sobie na głos, bo nie sposób siać taki ferment intelektualny i uważać to za spójną, skończoną wypowiedź...
Tak - miłość i przyjaźń. Nie wiesz w jakim to kontekście, więc się łaskawie odpierdol. Twój nick z mojego punktu widzenia jest jeszcze bardziej chujowy, bo nie oznacza nic sensownego. Jakiś niedorzeczny, jałowy bełkot (rodem z pierwszej wypowiedzi małego, niedorozwiniętego niemowlaka) z twoim rocznikiem na końcu. Brawo, masz się czym pochawlić.
Od kiedy sadistic to kiepskie, pełne chłopskiej (bolszewickiej) retoryki miejsce? Miejsce w którym lewackie ścierwo miesza z błotem polskie tradycje?
My, normalni, nie wbijamy na lewackie, pedalskie czy po prostu po prostu chore fora. Jeśli jesteś lewakiem debilem i czerwoną świnią to wrzucaj takie gówna do swojego ogródka. Ja nie chcę takiego gówna na pięknym sadisticu, który kocham!
Coś ci się ostro pojebało w bani. To nigdy nie była i nie będzie prawicowa, hipokryzyjna tuba propagandy narodowo-katolickiej. Nikogo kompletnie nie obchodzi czego ty tu chcesz albo nie, ludzie mają na to gładziutko wyjebane. Tu należy śmiać się z wszystkiego, a nie tylko z tych "innych"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów