Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chujowe te kamery w studiu, nawet stabilizacji obrazu nie mają
prawdopodobnie była włączona (dosc miekki ten ruch) ale jak wszystko podskakuje jak pojebane to i wieloosiowa stabilizacja niewiele pomoże...
Może trochę to chore co powiem, ale chciałbym doświadczyć takiego trzęsienia ziemi. Co prawda na płaskim i pustym terenie, ale jednak bym chciał.
no niekoniecznie bylbys tam bezpieczny.
no niekoniecznie bylbys tam bezpieczny.
Na pewno bardziej bezpieczny niż wśród wysokich zabudowań. Mniejsza o to. Chodzi tylko o poczucie tego na własnej skórze.
Na pewno bardziej bezpieczny niż wśród wysokich zabudowań. Mniejsza o to. Chodzi tylko o poczucie tego na własnej skórze.
Przenieś się na Slunsk. Takie szkody górnicze, że co rusz się pływa będąc w domu
Tu masz z ostatniego czasu
chrzanow.naszemiasto.pl/tag/wstrzasy-libiaz
I co najlepsze, że będąc pod ziemią nic nie poczułem
Może trochę to chore co powiem, ale chciałbym doświadczyć takiego trzęsienia ziemi. Co prawda na płaskim i pustym terenie, ale jednak bym chciał.
Raz we Włoszech doświadczyłem trzęsienia ziemi o sile 3 Richter'ow. Trwało to 2 lub 3 sekundy i gdyby nie spanikowani Włosi dookoła to nawet nie wiedziałbym że to było trzęsienie. Takie słabe wstrząsy są więc przereklamowane. Nie polecam.
prawdopodobnie była włączona (dosc miekki ten ruch) ale jak wszystko podskakuje jak pojebane to i wieloosiowa stabilizacja niewiele pomoże...
Już nawet chińskie telefony są z wbudowanym dobrym gimbalem a te chuje w telewizji się trzęsą przez jakieś trzęsienie ziemi XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów