📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nooo i to jest prawdziwy kumpel.... zobaczyl co sie swieci i zaraz ogarnal sytuacje toporem
ostatni filmik to chyba zjazd jakiejś gildi z warcrafta (niewiem czy dobrze napisałem i jebie mnie to).
ale wjechał pięknie bez pierdolenia się że komuś coś odrąbie
ale wjechał pięknie bez pierdolenia się że komuś coś odrąbie
Na drugim filmiku facet pięknie wkomponował się w podłoże, była chwila że prawie nie było go widać
@SzySzeQ o dziwo zadziwiająco poprawnie napisałeś nazwę tej gry, czyżbyś sam był jej "namiętnym" graczem ??
@SzySzeQ o dziwo zadziwiająco poprawnie napisałeś nazwę tej gry, czyżbyś sam był jej "namiętnym" graczem ??
Przy ostatnim aż się bić przestali na chwile:D
Ta blondyna na 1 filmie jak jej opadly spodnie spostrzeglem przerazajaca rzecz - otoz nie posiada ona dupy :O
Rycerz z siekierą miażdży system. Swoją drogą to nie wiem co to za szopka z tymi rycerzami, ale muszą mieć nieźle w głowach nasrane, żeby się w jebanych krzyżaków bawić... Jakby się nie można było normalnie napierdalać tylko cwela w zbroi z siebie robić
Czekam na filmik "Rycerze vs. Dresiki"
Czekam na filmik "Rycerze vs. Dresiki"
na drugim filmiku klasyczny przykład walki młodych ze starymi o dominację w stadzie
ale gruba ssssuka na pierwszym filmie, jaaa pierdole az mi niedobrze
pewnie pantalony se spiela taka metalowa tasma do palet
pewnie pantalony se spiela taka metalowa tasma do palet
Rozpierdalają mnie takie kozaki którzy potrafią przypierdolić z tyłu po czym się tylko oddalić, bo przecież może oddać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów