📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To mną wstrząsło... Sam sobie piwo dałeś? Można tak?
DużyKogut napisał/a:
To mną wstrząsło... Sam sobie piwo dałeś? Można tak?
da się, piszę sobie też komentarze że mną to wstrząsło...
Powiedzcie że to fejk i ustawka, bo zaczynam tracić resztki nadziei, że nasza cywilizacja przetrwa...
To musi być ustawka bo jak by były tak tępe to by umarły bo by nie wiedziały jak oddychać
Naprawdę to się stalo chyba ze mną źle albo za dużo piwa już bo dopiero na końcu skapowałem o co chodzi
Przypierdalacie się bez sensu do nich.
Długie fryzury, specyficzne stroje - sekta. Zostały nauczone, że WYŁĄCZNIE przez drzwi, bo inaczej PAN spuści im wpierdol, to wychodzą wyłącznie przez drzwi.
Zamiast cieszyć się, że ktoś dobrze je wycho... tfu! wytresował, to się z nich nabijacie...
Długie fryzury, specyficzne stroje - sekta. Zostały nauczone, że WYŁĄCZNIE przez drzwi, bo inaczej PAN spuści im wpierdol, to wychodzą wyłącznie przez drzwi.
Zamiast cieszyć się, że ktoś dobrze je wycho... tfu! wytresował, to się z nich nabijacie...
Halman juz chyba nie ma co wrzucac i wyszukuje filmy z dupy i nie odpowiednie na sadola.
Ani ich nic nie jeblo, ani nic sie nikomu nie staneo..
Ani ich nic nie jeblo, ani nic sie nikomu nie staneo..
OPie serio ? niestety codzniennie mam styczność z małolatami pokroju tik taka, to jest tak tępe jak te ameby z filmiku.
Chciały upewnić się, że jak wrócą a brama będzie zamknięta to furtka się otworzy.
Wstrzymuję tę karuzelę nieposkromionej samczej radości.
Wstrzymuję tę karuzelę nieposkromionej samczej radości.
Ale włosy dobrze odżywione, zdrowe, końcówki wyrównane, czyli wyhodowane na kupie łajna.. i te łajno potrafi w prostownice..
kocur napisał/a:
OPie serio ? niestety codzniennie mam styczność z małolatami pokroju tik taka, to jest tak tępe jak te ameby z filmiku.
Podziel się zasobami...
Jesteście klaunami, one po prostu chcą sprawdzić czy mozna drzwi otworzyć,
jak brama będzie zamknięta
jak brama będzie zamknięta
W filmie Przekręt odwzorowywali (z podobnego realnego napadu) scenkę z napadem na bukmacherów, gdzie chodziło o to, że uznali, że jest blokada drzwi jak uciekali ale jej nie było, tylko próbowali je otworzyć z drugiej strony a tu poziom wyżej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów