18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Trzy promile Lachy...
aaaaaaaaaaaaaa • 2020-01-11, 18:36
.... tak się jeździ.

"Pijany kierowca ciężarówki uszkodził 10 aut. Jechał chodnikiem i ścieżką rowerową. To cud, że nikogo nie zabił.

Kierowca ciężarówki, który w momencie zatrzymania miał prawie 3 promile alkoholu spowodował prawdziwe spustoszenie na Bielanach."

warszawawpigulce.pl/pijany-kierowca-ciezarowki-uszkodzil-10-aut-jechal...
tvn24.pl/tvnwarszawa/ulice/warszawa-kierowca-tira-jechal-pod-prad-most...

Taka kozacka fantazja, 3 promile i jazda w Polszu.

40ton.net/ukrainski-kierowca-ciezarowki-mial-3-promile-alkoholu-kilome...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
aaaaaaaaaaaaaa 2020-01-11, 22:13 1
roman970227 napisał/a:

Co się czepiacie... Przecież on wam świeże żarło do biedry wiezie...

Biedronka ma swoje naczepy, a i ciągniki zapewne.
Na pewno żadyn UA na blasze się nie załapie.
Zgłoś
mazga50 2020-01-11, 22:23 1
I już sam początek nagłówka mówi nam, że to nie był zamach, tylko zwykły, najebany debil.
Zgłoś
Sevisule 2020-01-11, 22:50 1
powinien dostać dożywocie, ścierwojad jeden
Zgłoś
Smokw 2020-01-11, 23:19 2
poligon6 napisał/a:

Pierdolisz bajki za 15 minut przekroczonego czasu to ci żabojad albo austriacki fryc wlepi karę, i to jeszcze jak nie opiszesz tacho, czyli jesteś jełop.
A to ze są kurwy na firmach w DE sraja na rozjkaz o 12:30 to o kogo masz pretensje?

No i skąd masz takie info? bo ja Ci powiem z praktyki i z mandatów masz 15 minut przekroczone to masz mandat. I to jest prawda o polskich realiach.
Zgłoś
Punk1999 2020-01-12, 3:07 1
Kurwa, moja dzielnia, co chwila kogoś potrącają albo inne gówno się odwala. Jeszcze wracając z Sylwestra z Pragi okazało się że tam było czyściutko, a na Bielanach obrzygańce w krzakach, rozjebany przystanek, krew na chodnikach
Zgłoś
poligon6 2020-01-12, 8:59
Smokw napisał/a:

No i skąd masz takie info? bo ja Ci powiem z praktyki i z mandatów masz 15 minut przekroczone to masz mandat. I to jest prawda o polskich realiach.

Jak nie opiszesz tacho to ci moga wlepić, zwłaszcza jak zaczniesz cwaniakować do inspektora. Więc przestań plakac i opowiadać głupoty. Możesz mieć nawet o pare godzin przegiete tacho jak jechaleś na parking i był śmiertelny wypadek na drodze i trzeba było czekac na prokuratora. To są sytuacje niezależne od kierowcy.

Ale wtedy robisz wydruk i opisujesz sytuacje, jak tego nie zrobisz to plać!
Zgłoś
kolosasz 2020-01-12, 9:12
W naczepie był oddział banderowców, tych oryginalnych z Wołynia. A kierowca autobusu zatrzymał się i zaczął bić brawo, bo jest z Ukrainy.

Poszukajcie w internecie
Zgłoś
~Velture 2020-01-12, 10:00
racing napisał/a:

Odpowiadam zupełnie serio. Nie ma czegoś takiego jak wytyczenie trasy przez dyspozytora... Nigdzie nie słyszałem, Panie Przemysławie, proszę wyjechać z bazy o 6 rano, po mniej więcej 4h jazdy będzie pan o okolicach Rzeszowa, na mopie za Sokołowem Małopolskim proszę odbyć pauzę 0.45h i ruszyć w dalszą podróż...
To kierowca ma za zadanie wytyczenie trasy, gdy z parkingiem chuj to problem kierowcy.
Wspominałem byłe czasy gdy jeździłem międzynarodowo, od 3 lat latam na miejscu i odpowiem:
Pierdolę czerwony dywan i wszystko z całym szałem związane... Chcę mieć normalne warunki pracy tak więc w siedzibie przedsiębiorstwa w szatni zakładam firmowy ubiór, chyba że przyjechałem w takim do pracy. To parkuję osobówkę i wsiadam do w miarę nowego zestawu. Dwuletni ciągnik i dziesiecioletnia specjalistyczna cysterna do przewozu oraz wydmuchu materiałów sypkich. Odbieram paszę dla drobiu z pobliskiej lub bardziej oddalonej wytwórni (korzystamy jako ferma z czterech wytwórni oddalonych nawet o 260km). Pracuję jak mi wygodnie, oraz biorę pod uwagę potrzeby fermy (fabryki) drobiu. Zrobię co mam zrobić i do domu. Nikt nie goni, czas pracy jest przestrzegany, w razie problemu na drodze dzwonię po serwis, nawet koła zapasowego nie mam bo przyjadą i zrobią... To po chuj czerwony dywan? Waflem robiącym z siebie chuj wie kogo nie jestem i wystarczą mi godne warunki pracy za pieniądze pozwalające mi godnie żyć. Tyle w temacie...

dziwne. Ja kierowcom zawsze drukowalem trase jak maja jechac i gdzie parkowac. No ale towar drogi i ubezpieczyciel wymagal a pozniej sprawdzałem na gpsie jak jechali i czy trzymali się trasy.
Zgłoś
fabiothethird 2020-01-12, 11:17
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że to Ukraińcy nazywali Polaków Lachami. Autor tematu wykazał się fantastyczną nieznajomości historii.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-01-12, 11:24
fabiothethird napisał/a:

Autor tematu wykazał się fantastyczną nieznajomości historii.

Człowieczku... ja o tym doskonale wiem. Tytuł miał tak wybrzmieć, że to bandersyn...
Co za kurwa poteflon...
Zgłoś
fabiothethird 2020-01-12, 20:24
A że niby taki slogan kierowcy z Ukrainy. Uhm. No cóż, chujowe.
Zgłoś
krajann 2020-01-12, 21:39
ah ten zawód taki piękny ......... czemu kierowcy zawodowi to taka patologia czemu nie ma tam ludzi normalnych bez używek z prawdziwym hobbym i inteligencją nie jakiś ćwok słuchajacy polskiego hip hopu, jarający tanie szlugi od ruskich , chlejący wódę i najtańsze piwko.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-01-13, 20:02
Od 3:22 akcja z tym ukrem.
Nie chce mie się szukać wyciętego albo samemu edytować.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem