Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No super kurwa, to nie broń pneumatyczna tylko pistolet pneumatyczny, popisałeś się w chuj przyznaję Ci certyfikat sadolowego eksperta
Przynajmniej ciemna maso usłyszałeś, że jest prawdziwa broń a nie tylko to czym na kompie grasz.
No i super, kolejny dowód na to, że Polacy nie powinni posiadać innej broni niż kamienie.
Igrzyska czas zacząć
dwoje bez mózgów to nie powód by uważać że Polacy nie powinni posiadać broni . nie szufladkujmy narodu
Wiecie co to jest broń pneumatyczna? Po komentarzach widzę, że nie. Wszystko jest opisane w ustawie o broni i amunicji. Ale dla tępaków skrócę. Broń pneumatyczna to taka z której śrut wystrzelony z lufy ma energię ponad 17 J - dżuli (dla tych co olewali fizykę) . To co jest na zdjęciach to pistolet pneumatyczny, który wysyła w świat śrut o energii poniżej 10 J. To wiatrówka, zabawka. Żadna broń.
Wszystko ładnie, ale i Ty ekspercie się mylisz. Broń pneumatyczna (wiatrówki sprężynowe, na greengas, na co2) nie może przekraczać energii 17J, a Ty napisałeś "PONAD". Ponad, to sobie możesz uzyskać po własnym tuningu sprzętu, bo żaden licencjonowany sklep w PL nie sprzeda Ci takowej z ponad 17J.
Wszystko ładnie, ale i Ty ekspercie się mylisz. Broń pneumatyczna (wiatrówki sprężynowe, na greengas, na co2) nie może przekraczać energii 17J, a Ty napisałeś "PONAD". Ponad, to sobie możesz uzyskać po własnym tuningu sprzętu, bo żaden licencjonowany sklep w PL nie sprzeda Ci takowej z ponad 17J.
Poczytaj mój wpis, potem raz jeszcze a potem sięgnij do UBiA.
Broń pneumatyczna ma ponad 17J. Wszystko poniżej to zabawki. Broń musimy zarejestrować - po badaniach dostajesz taką żółta książeczkę.
Ziomandrzej nie jesteś zbyt mądre dziecko Sprzedaję akcesoria do bronic czarno prochowej, od kilku tygodni mam około 100% więcej klientów...ukraińców. Dlatego kurwa dzieci internetu, zbrójcie się i bójcie się. Bo bóg następny raz już nam nie pomoże.