a to przepraszam w takim razie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa zawsze idzie się dogadać werbalnie. Mogli by wejść z nią w dyskusję co jej to przeszkadza. Ale nie, wylali jej piwo na łeb. Banda niedorozwojów. Na tym świecie nigdy nie będzie normalnie jeśli zamiast porozmawiać, przechodzimy do czynów.
Nikt nie narzekał, że marnuje piwo?
Chciałem napisac, że ci kolesie to debile, gimbusy, chuje, pedały, szmaciarze, skurwysyny, ścierwojady, kutasy, idioci, popierdoleńcy oraz kurwy, ale jestem osobą kulturalną to nie napiszę
I dobrze zrobił, było warto wylać tego bronka.
Na chuj wsiąka, co ją to obchodzi kto bronka doi.
Na chuj wsiąka, co ją to obchodzi kto bronka doi.
No kurwa aż mnie trzęsie jak widzę takich gnojków.
Ja pierdole pokazał odwagę oblać piwem starszą kobietę.
Ciekawe czy tak samo by zareagował na uwagę rosłego chłopa.
Normalnie takie bezstresowo wychowane cioty należało by na mocy światowego planu oczyszczenia rasy ludzkiej eksterminować.
Razem z tymi którym takie zachowanie się podoba.
Kurwa, kurwa, kurwa! ależ się wkurwiłem.
Ja pierdole pokazał odwagę oblać piwem starszą kobietę.
Ciekawe czy tak samo by zareagował na uwagę rosłego chłopa.
Normalnie takie bezstresowo wychowane cioty należało by na mocy światowego planu oczyszczenia rasy ludzkiej eksterminować.
Razem z tymi którym takie zachowanie się podoba.
Kurwa, kurwa, kurwa! ależ się wkurwiłem.
LoperPL napisał/a:
Moher miał odwagę zwrócić uwagę że nie wolno pić alkoholu w środkach komunikacji miejskiej i zarobił piwem. Ciekaw jestem który z was cwaniaków zwróciłby uwagę czterem czy pięciu dresom którzy robiliby to samo. Paru tak zrobiło i przypłacili za to życiem pozostali siedzą w pierdlu za przekroczenie granic obrony koniecznej.
Spójrz na to z drugiej strony - szkodzi ten facet komuś pijąc sobie piwo? Nie. Więc na cholerę moher się czepia? Zawsze tak jest, że jak kogoś okradają, biją albo mordują to nikt nie reaguje, a jak ktoś popełnia czyn zabroniony o zerowej szkodliwości typu picie piwa, to zaraz znajdzie się jakiś jebany społeczniak i się przysra.
Banda pierdolonych kozaczków, ciekawe czy jak by im jakiś kark zwrócił uwagę to też by mieli odwagę spojrzeć mu w twarz, ale wiadomo jak babcia to już szacunek nie potrzebny. Oby ich matki ktoś potraktował podobnie.
Kagex napisał/a:
Przypominasz mi mohery z pociągów, jeszcze za czasów gdy nimi jeździłem - zaraz po tym jak weszła ustawa, że nie wolno tam palić. Wysiedź 8.5h w jebanym pociągu bez fajka.
Powodzenia.
Piwo pijesz sam, a fajkę cały wagon pali razem z Tobą więc nie widzę porównania. I dobrze, że jest zakaz, bo fajki to syf, a palacze to debile. I powinni Wam zrobić izolatory do palenia
Patrzę na te wasze komentarze i sobie myślę. Jak bardzo spaczeni jesteście... Przykro mi jest że większość nie widzi w tym problemu. Ta kobieta zwróciła tylko uwagę o to że nie wolno pić w komunikacji miejskiej (komunikacja miejska jest miejscem publicznym) więc mogła jak najbardziej zwrócić uwagę. Wiem że mochery się czepiają o wszystko, ale ten mocher rację ma. Wszyscy krzyczycie jp itd. Ale to jest łamanie prawa, plus ubliżanie. Długi chuj w dupe gimbie i tym co nie rozumieją co to znaczy życie publiczne, tym co nie znają podstawowych zasad życia społecznego życzę długiego, czarnego kutasa w ryja. Pomyśl narodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów