Patrzę na te wasze komentarze i sobie myślę. Jak bardzo spaczeni jesteście... Przykro mi jest że większość nie widzi w tym problemu. Ta kobieta zwróciła tylko uwagę o to że nie wolno pić w komunikacji miejskiej (komunikacja miejska jest miejscem publicznym) więc mogła jak najbardziej zwrócić uwagę. Wiem że mochery się czepiają o wszystko, ale ten mocher rację ma. Wszyscy krzyczycie jp itd. Ale to jest łamanie prawa, plus ubliżanie. Długi chuj w dupe gimbie i tym co nie rozumieją co to znaczy życie publiczne, tym co nie znają podstawowych zasad życia społecznego życzę długiego, czarnego kutasa w ryja. Pomyśl narodzie.
Człowieku, ja mysle ze nikomu nie robi problemu to co pije i gdzie pije. Moge przyjsc w niedziele do kosciola z krata browaru i chuj komu do tego. Jesli nikogo nei wyzywam, nie obrazam, nie zachowuje sie wulgarnie to kazdy moze mnie w pałke pocałowac jesli ma jakies ale do tego co mam w puszce. Nie tak? Chyba ze jestes z tych "kulturalnych" ktorym juz picie browara na ławce przeszkadza i po psy dzwonisz. Społeczniaku
Moher miał odwagę zwrócić uwagę że nie wolno pić alkoholu w środkach komunikacji miejskiej i zarobił piwem. Ciekaw jestem który z was cwaniaków zwróciłby uwagę czterem czy pięciu dresom którzy robiliby to samo. Paru tak zrobiło i przypłacili za to życiem pozostali siedzą w pierdlu za przekroczenie granic obrony koniecznej.
Masz racje, ale ja np nie zwracam innym uwagi za picie bo samemu mi sie "przytrafilo" wypic browarka w autobusie nie mowiac o pociagu... Dletego byla by to hipokryzja z mojej strony i czesci ludzi...
Nie zmienia to faktu, ze typ jest tepym ch*jem bo jakby nie patrzec to mogl najzwyczajniej w swiecie nie zwracac na nia uwagi i sama by sie znudzila...
Nic. Jedyne co to zapach ale to jest tylko kwestia gustu. Otworzę przeterminowany sok wiśniowy i też będzie walić a pić można.
Zresztą widać że jakaś chora. Podejrzewam schizofrenię lub pop prostu głupotę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów