a to przepraszam w takim razie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Przyczajony mnich, ukryty menel
brawo ! brawoo ! dla takiego spasionego tłustego mochera to mało ! mogł nasikac jeszcze ! jakie to piekne .,.. po za jakoscia ..
Moher miał odwagę zwrócić uwagę że nie wolno pić alkoholu w środkach komunikacji miejskiej i zarobił piwem. Ciekaw jestem który z was cwaniaków zwróciłby uwagę czterem czy pięciu dresom którzy robiliby to samo. Paru tak zrobiło i przypłacili za to życiem pozostali siedzą w pierdlu za przekroczenie granic obrony koniecznej.
kurwa debil zmarnował ponad pół browara a tu się wszyscy podniecają i biją brawo... Sadol idzie na dno :/
Dam mu za to piwo, bo jedno wylał.. niech się w końcu napije
@LoperPL - Jak długo żyje, tak jeszcze nikt bez potrzeby nie zwracał na to uwagi. Fakt, jakby się awanturowali na cały wagon to są - wyobraź sobie - odpowiednie służby, które potem karzą za picie bez mózgu. A że chłopaki chcieli sobie kulturalnie browarka wypić w drodze gdzieś tam, to co cię obchodzi?
Przypominasz mi mohery z pociągów, jeszcze za czasów gdy nimi jeździłem - zaraz po tym jak weszła ustawa, że nie wolno tam palić. Wysiedź 8.5h w jebanym pociągu bez fajka.
Powodzenia.
Przypominasz mi mohery z pociągów, jeszcze za czasów gdy nimi jeździłem - zaraz po tym jak weszła ustawa, że nie wolno tam palić. Wysiedź 8.5h w jebanym pociągu bez fajka.
Powodzenia.
Takich kolesi trzeba lać pałami. Brawo dla tej Pani, która miała odwagę zwrócić uwagę degeneratowi. Dla mnie koleś jest kandydatem na syf roku, dobrze, że widzimy jego twarz.
Szkoda mi jego rodziny, dzieci pewnie nie ma bo to idiota.
Ręce mi opadły.
Ci których to bawi powinni się poważnie zastanowić nad stanem swoich zwojów.
Szkoda mi jego rodziny, dzieci pewnie nie ma bo to idiota.
Ręce mi opadły.
Ci których to bawi powinni się poważnie zastanowić nad stanem swoich zwojów.
Kurwa mochery się plują o wszystko a jak od nich jebie w autobusie to jest dobrze nie ? ..
ten tłusty mocher nawet dupy nie ruszył
Sama jakaś najebana, tudzież niedopita, wkurwiła się, że łyka nie chce dać.
LoperPL napisał/a:
Moher miał odwagę zwrócić uwagę że nie wolno pić alkoholu w środkach komunikacji miejskiej i zarobił piwem. Ciekaw jestem który z was cwaniaków zwróciłby uwagę czterem czy pięciu dresom którzy robiliby to samo. Paru tak zrobiło i przypłacili za to życiem pozostali siedzą w pierdlu za przekroczenie granic obrony koniecznej.
a po chuj mam im przeszkadzac?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów