Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Dobrze gadasz, nazwijmy Korwina "najmniejszym złem", ale np. ja juz nikomu nie ufam, że dotrzyma słowa po wygranej. Donald też obiecywał, i popatrz na wyniki wyborów - na czele PO i PiS a reszta daleko w tyle. Ja i tak robię sobie co chcę i mam ich wszystkich w chuju. Szkoda nerwów.
Kolejny temat w którym wiele by tu można napisać, ale widzicie pracodawca nie otrzymuje pieniędzy nie jest w stanie utrzymać siebie ani wypłacić pracownikom należności przykra sprawa wszyscy są w ciemnej dupie niektórzy mają rodzinę na utrzymaniu dzieci już nawet nie patrzymy na siebie tylko na nasze dzieci, znajduję się w podobnej sytuacji pracodawca zalega mi za 3 miesiące w dodatku pozwalniał wszystkich pracowników firmy łącznie ze mną, nie jesteśmy w stanie pracy znaleźć bo coraz więcej firm pada na pysk, nie mamy pieniędzy, za chwile zżuci się na nas opinia publiczna jako nieroby.
Widzieliście na tym filmiku reakcje śmiechy i pogardliwe spojrzenia jak na śmiecia a człowiek chce normalnie żyć. Rodacy, bracia walczmy o nasz kraj, kraj ze wspaniałą historią bo jesteśmy okradani oszukiwani i traktowani jak śmiecie, a przecież człowiek jest człowiekowi równy!
Proponuję założenie jakiejś strony (możliwe że ja się tym zajmę) gdzie wstępnie będzie można ustalić kiedy wystąpimy przeciwko tej tyrani, zgadza się tyrani część z was może nie rozumieć ale to kwestia czasu kiedy będzie pełna kontrola, zróbmy to dla naszych dzieci puki jeszcze można bo chcemy żyć tu a nie gdzie indziej!
Mój stary 20 lat się już procesuje z ENEA S.A.
ENEA S.A. powstała 1.01.2003
Więc z całym szacunkiem Twój "Stary" procesował się z nimi before it was cool.
SMIERC FRAJEROM!
W Lipcu jestem w Polsce i z wielką i miłą chęcią wyszedłbym na ulicę.Więc jeżeli ktoś planuje jakieś kroki w kierunku wyzwolenia Polski to ja się z wielką chęcią piszę ewentualnie możemy zorganizować jakąś ustawkę Piszę poważnie, ja chcę wrócić do Polski a nie ma do czego wracać.Mam dosyć życia na obczyźnie tylko dlatego,że stado świń dostało się do koryta i rozpieprzają nasz kraj.Marzy mi się Polska z prawdziwymi Polakami na czele i dla Polaków,a nie z bydłem które myśli jakby tu tylko nam rzucić kłody pod nogi.Z kurwy syny.
Weźmy się kurwa do roboty i chodźmy coś zrobić...
Ukraina już pokazała że można taką Tymoszenke aresztować, ale oczywiście zachodnia "demokracja" ze złodziejami typu Merkel, Sarkozy czy Tusk na czele sie na takie coś nie zgodzą bo za to co oni robią powinni iść siedzieć, ba na szubienice z nimi!
rarejestrowałem się specjalnie żeby postawić piwo. Może będzie miał przez to większy posłuch
Haha dzięki za browarka ;] Ale widocznie ni chuja nie pomógł cóż...
Myślałem nawet żeby wyszukać w internecie kilka motywów które ruszyły kiedyś Polaków i sprawiło,ze w nich się coś zagotowało.Między innymi sprawę KDT w Warszawie.Ludzie byli ostro wkurwieni ale niestety szybko im przeszło może kiedy się im uzmysłowi,jak bardzo jesteśmy robieni w chuja to może coś się ruszy.A jak nie to Polska chuliganka z pewnością się zaangażuje w byle co.Cóż czasami i tacy ludzie się przydadzą byle by tylko ktoś to usłyszał mam jeszcze 2 miesiące na zorganizowanie czegoś więc zobaczymy jak to będzie;) Najwyżej mi się trochę urlop przedłuży )
Myślałem nawet żeby wyszukać w internecie kilka motywów które ruszyły kiedyś Polaków i sprawiło,ze w nich się coś zagotowało.
hiobe, jakbyś zrobił to porządnie i gdzieś umieścił taki potężny zbiór gówna jakie na nas rzucają to mogłoby się coś ruszyć. Możnaby nawet zrobić witrynę internetową o naszym rządzie, materiałów nie zabraknie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów