Wieprz co chciał osiągnąć tego nie wiedzą nawet najstarsi górale ale jeśli ktoś się nie brzydzi to od 1:15 jeszcze demonstracja zniszczeń.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tłuszcz daje resisty przed fizycznymi obrażeniami a nie od ognia
Efekty byłyby ciekawsze gdyby założył gumofilce.
Niech się cieszy, że tłuszcz nie zdążył osiągnąć temperatury zapłonu...
Chuja nie widział i chciał sprawdzić czy dalej tam jest
Do uboju się zagoi.
To czasem nie ten kolo co występuje razem z Jackass. Widziałem go na sadisticu wcześniej.
Velture, takie duble i masówkę napierdalasz, że zaczynasz być gorszym spamerem od chujstico
Jak ten grubas mnie obrzydza ;P czego ludzie nie zrobią dla wyświetleń.
Ten moment gdy jesteś już taką ulaną kurwą że wiesz iż nie zaruchasz więc postanawiasz dla wyświetleń robić z siebie debila w necie.
Pewnie w przyszłości będzie z siebie dumny.
Pewnie w przyszłości będzie z siebie dumny.
@realign to nie ten sam gość. Ten ze zdjęcia to boogie2988 bardzo pozytywny i jeden z największych YT'berów. Wcielał się postać Francisa, tzn udawał typowego uzależnionego fana WOW jako satyrę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów