Widzicie tutaj jakąś celowość, bo ja nie potrafię się dopatrzeć.
Dylan Groenewegen zajechał drogę swojemu rodakowi Fabio Jakobsenowi. Przy okazji dość mocno dostało się sędziemu stojącemu koło mety. Nie wiadomo na razie czy ale na razie Jakobsen jest w stanie poważnym i jest wprowadzany w stan śpiączki farmakologicznej.
Niżej kilka filmików.
""Tomasz Świerkot, rzecznik Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego nr 5 w Sosnowcu: Pacjent jest operowany przez zespół lekarzy ortopedów-chirurgów szczękowo-twarzowych na SOR. Jest wydolny oddechowo i krążeniowo. Stan jest ciężki, musimy czekać."
Howghwidać na ostatnim amatorskim nagraniu jak mu kask spada jeszcze przed lądowaniem, dla tego sie pytam po chuj są te kaski ?? i to nie że wina tego czy tamtego, tam po prostu była dziura w ulicy lub gulik ( studzienka )
spada bo przyjebał w barierkę
gdzie można obejrzeć całą z tego dnia transmisję juz zarchiwizowaną?
na wyspie man
Przyjemnie patrzeć na taki widok kiedy wracasz transportem kombinowanym 3 godziny bo Ci miasto i główne arterie zamkną w godzinach szczytu. Kurwa mać....Mam dziś urodziny i morda się cieszy na myśl o zimnym piwku, a raczej cieszyła - do momentu gdy się okazało że nie ma jak do domu wrócić bo ważniejsze jest tour de pologne. Je bać pedalarzy i tych ciuli co stoją na trasie i machają łapkami.
Falling down
No trochę spóźnione ale stówka sadolowiczu
Kolarstwo to wyjątkowo brudny sport. Tak jak uwielbiam jazdę na rowerze, rocznie pokonuje wiele tysięcy kilometrów po całej Polsce i Europie tak kolarstwem się zwyczajnie brzydzę!
Zdecydowanie to jeden z najtrudniejszych sportów. Ciężkie katorżnicze treningi, typowo wydolnościowy sport , choć w kolarstwie górskim jest też dużo techniki . Nie dla mietkich
czarna fortunaPrzyjemnie patrzeć na taki widok kiedy wracasz transportem kombinowanym 3 godziny bo Ci miasto i główne arterie zamkną w godzinach szczytu. Kurwa mać....Mam dziś urodziny i morda się cieszy na myśl o zimnym piwku, a raczej cieszyła - do momentu gdy się okazało że nie ma jak do domu wrócić bo ważniejsze jest tour de pologne. Je bać pedalarzy i tych ciuli co stoją na trasie i machają łapkami.
Falling down
Ojoj nie posraj się że musisz dłużej wrócić z pracy robolu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów