📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
uff... już myślałam, że nikt nie wrzucił na sadola, bo tvp już wszystko blokuje
uwielbiam was
uwielbiam was
Ten gruby głupek w kamizelce raczej nie ogarniał tematu
Falling down
Nie masz racji kolego, najlepszy widok jaki można sobie wyobrazić w trakcie biegów/wyścigów ulicznych to mordy wiochmeńskich kierowców, którzy w dzień np. maratonu wpierdalają się z całą 15 osobową rodziną do centrum na makdolalda i spacer po galerii handlowej, a muszą swoje odstać na śluzie i trąbią, pokazują faki itp. Zupełnie jak małpa, której się zabierze banana. Polecam.
Chyba o innym sporcie mówisz! W kolarstwie jest przede wszystkim mnóstwo ćpania i ulepszania technik jak nie dać się złapać., a całe te zawody to jedna wielka farsa, w której "holuje się" lidera i wypuszcza do ataku przed metą. To nie ma NIC wspólnego z indywidualnymi osiągnięciami poszczcególnych zawodników. Cała klasyfikacja indywidualna nie powinna w ogóle istnieć, bo jest jedną wielką sciemą. To jest drużynówka. Powinien albo liczyć się sumaryczny czas wszystkich zawodników, albo na poszczególnych etapach startować indywidualnie z takimi odstępami jak się miało dotychczasowe czasy (tak jak w rajdach samochodowych), a nie ze startu wspólnego!
Hyena83 napisał/a:
Przyjemnie patrzeć na taki widok kiedy wracasz transportem kombinowanym 3 godziny bo Ci miasto i główne arterie zamkną w godzinach szczytu. Kurwa mać....Mam dziś urodziny i morda się cieszy na myśl o zimnym piwku, a raczej cieszyła - do momentu gdy się okazało że nie ma jak do domu wrócić bo ważniejsze jest tour de pologne. Je bać pedalarzy i tych ciuli co stoją na trasie i machają łapkami.
Falling down
O takim wydarzeniu i o dokładnej trasie przejazdu, zapewne trąbią w lokalnych wiadomościach od tygodni, jeśli nie od miesięcy. Idzie się przygotować... zmienić trasę powrotu do domu, pojechać komunikacją miejską, rowerem czy chociażby wziąć wolne, szczególnie jak się ma urodziny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów