📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Właśnie chciałem wrzucić..... Brawo za prędkość
Dylan Groenewegen zajechał drogę swojemu rodakowi Fabio Jakobsenowi. Przy okazji dość mocno dostało się sędziemu stojącemu koło mety. Nie wiadomo na razie czy ale na razie Jakobsen jest w stanie poważnym i jest wprowadzany w stan śpiączki farmakologicznej.
Niżej kilka filmików.
Niżej kilka filmików.
Kurwa jaka prowizorka...
Metalowe barierki, obok torowisko. Bangladesz kurwa lepiej by zabezpieczył.
2xdown >Jak się przekręci, zrobią mu pośmiertną rundę honorową.
Metalowe barierki, obok torowisko. Bangladesz kurwa lepiej by zabezpieczył.
2xdown >Jak się przekręci, zrobią mu pośmiertną rundę honorową.
Jak kopnie w kalendarz to będziemy mieli niezły bilans, drugi rok z rzędu trup na wyścigu
W tvp mówią że ten Jacobsen jest w stanie krytycznym, reanimacja, transfuzja, śpiączka.....
Jak się przekręci to będzie po wyścigu...
TVP kłamie... Wiem wiem
Jak się przekręci to będzie po wyścigu...
TVP kłamie... Wiem wiem
Przyjemnie patrzeć na taki widok kiedy wracasz transportem kombinowanym 3 godziny bo Ci miasto i główne arterie zamkną w godzinach szczytu. Kurwa mać....Mam dziś urodziny i morda się cieszy na myśl o zimnym piwku, a raczej cieszyła - do momentu gdy się okazało że nie ma jak do domu wrócić bo ważniejsze jest tour de pologne. Je bać pedalarzy i tych ciuli co stoją na trasie i machają łapkami.
Falling down
Falling down
Ludzie oglądają ten sport chyba tylko dla takich momentów. Nie widzę innego wytłumaczenia, jak może kogoś jarać widok spoconych kolesi jeżdżących na rowerkach
Ktoś to może dodać tutaj? Próbuję i mam link zablokowany, a tam człowiek leżał na drodze.
film pochodzi z poczekalni demotywatorów
Wpiszcie sobie w youtube
Zło czyha wszędzie! Człowiek śpiący na środku autostrady
film pochodzi z poczekalni demotywatorów
Wpiszcie sobie w youtube
Zło czyha wszędzie! Człowiek śpiący na środku autostrady
Kolarstwo to wyjątkowo brudny sport. Tak jak uwielbiam jazdę na rowerze, rocznie pokonuje wiele tysięcy kilometrów po całej Polsce i Europie tak kolarstwem się zwyczajnie brzydzę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów