Jak się później okazuje , it's real
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojej kurwa zjadłem świnkę, a to takie fajne zwierzątka. Co za zjeby
- panie profesorze czemu nie jedzą wieprzowiny? - pyta dziennikarka
- bo to brudne nieczyste zwierzęta - odpowiada profesor.
- to wiem, ale czemu nie jedzą wieprzowiny?
- bo to brudne nieczyste zwierzęta - odpowiada profesor.
- to wiem, ale czemu nie jedzą wieprzowiny?
wkurw jakby gówno połknęli a to tylko bekonik
Było widno Allah widział.
Po ciemku by wjebali bez szemrania. Tak jak z alkoholem niby nie wolno bo Allah widzi. To chleją po zmroku.
Po ciemku by wjebali bez szemrania. Tak jak z alkoholem niby nie wolno bo Allah widzi. To chleją po zmroku.
Turkey po angielsku znaczy indyk Nie do końca wiadomo czy to turasy ale wiadomo, że byli przekonani, że wpierdalają bekon z indyka
"it's pork?!" - wieprzowina na końcu pada to słowo
beka z fekalnoskórych
"it's pork?!" - wieprzowina na końcu pada to słowo
beka z fekalnoskórych
Ta, gruby z ostatniego ujęcia nawet udawać nie potrafi. Cieszy ryja, że wypluł bekon. FAKE
Ten w czarnym szamie przy już oplutym stole. Chyba się kapnął że coś jest nie tak, przecież to inżynier czy inny lekarz.
Fejk jak chuj. Prawdziwy muzułmanin zajebałby go z miejsca. Przecież według ich wierzeń tracą w tym momencie jedyny sens egzystencji :v
Po 1 fejk.
Po 2 muzlumanie moga jesc wieprzowine jezeli sa na wojnie z niewiernymi, moga robic wszystkie zakazane rzeczy.
Wiec nawet jak zginie ugodzony boczkiem , ale podczas walki z niewiernymi to idzie do allaha brac kozy od tylca.
Po 2 muzlumanie moga jesc wieprzowine jezeli sa na wojnie z niewiernymi, moga robic wszystkie zakazane rzeczy.
Wiec nawet jak zginie ugodzony boczkiem , ale podczas walki z niewiernymi to idzie do allaha brac kozy od tylca.
W 1:08 jest na stole bekon wypluty przez gościa z 1:23. Wcale nie fejk, co to, kurwa, robi na Sadistic? "Pranki" sranki hamburgerów, no ja jebię.
doredo napisał/a:
Fejk jak chuj. Prawdziwy muzułmanin zajebałby go z miejsca. Przecież według ich wierzeń tracą w tym momencie jedyny sens egzystencji :v
Chuja prawda.
Znam ziomów z Kuwejtu, Kataru i nawet jednego z Arabii Saudyjskiej. Piją na potęgę i wpieprzają, co im się podoba. Mówią, że mogą robić, co chcą, bo nie są w swoim kraju.
W Turcji, tak samo, 3/4 muzułmanów pije (teoretycznie podobny "grzech" do jedzenia wieprzowiny). W Iranie też spora część rodzin pędzi w piwnicach bimber - władze już nie reagują, bo to się już po prostu nieźle rozpowszechniło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów