18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Turbulencje
~Angel • 2019-06-17, 20:20
Cytat:

Chwile grozy przeżyli pasażerowie lotu z Prisztiny do Bazylei, gdy samolotem bułgarskich linii lotniczych wstrząsnęły silne turbulencje. 10 osób zostało przewiezionych do szpitala.

Jeden ze wstrząsów podczas lotu był tak silny, że wyrzucił stewardessę razem z wózkiem aż pod sufit. Autorka nagrania Mirjeta Basha była przekonana, że ​​samolot się rozbije. Jak dodała, niektórych pasażerów poparzyła gorąca woda z kubków, które w trakcie turbulencji wyskoczyły pod sufit. Wśród osób, które trafiły do szpitala, był jej mąż.

Samolot wylądował bezpiecznie na lotnisku w Bazylei.

źródło

Zgłoś
jbone 2019-06-17, 21:11 22
w bhp linii lotniczych jest napisane że w przypadku "zakłóceń stabilnego lotu stwarzających zagrożenie dla załogi"

a)WSZYSCY pasażerowie(stewardessa to też pasażer)znajdują sie na wyznaczonych dla siebie miejscach i posiadają zapięte pasy bezpieczeństwa.

także co tam kurwa robił wózek z jedzeniem.

pilotuję awionetkę ale przepisy są wszędzie takie same.W powietrzu nie ma znaczenia czy lecisz szybowcem czy airbusem.Masz problemy to masz sie kurwa zapiąć i siedzieć cicho.
Zgłoś
banana12462541 2019-06-17, 21:18 1
Jak się dobrze przyjrzycie to w 0:22 widać cycka
Zgłoś
Szymon86 2019-06-17, 21:30
jbone napisał/a:

w bhp linii lotniczych jest napisane że w przypadku "zakłóceń stabilnego lotu stwarzających zagrożenie dla załogi"
a)WSZYSCY pasażerowie(stewardessa to też pasażer)znajdują sie na wyznaczonych dla siebie miejscach i posiadają zapięte pasy bezpieczeństwa.
pilotuję awionetkę ale przepisy są wszędzie takie same.W powietrzu nie ma znaczenia czy lecisz szybowcem czy airbusem.Masz problemy to masz sie kurwa zapiąć i siedzieć cicho.

złe szyny, złe podwozie

Może zapieli się w toalecie?

Gratuluję latania.
Zgłoś
lm65 2019-06-17, 21:30 71
Najgorzej miała osoba robiąca kupę w toalecie
Zgłoś
kwas79 2019-06-17, 21:35
Darmowe drinki z nieba.
Zgłoś
madufo 2019-06-17, 21:48 3
Nie bede zgrywać kozaka, zesrałbym sie ze strachu
Zgłoś
mazga50 2019-06-17, 21:57
Myślałem, że przeciwpożarowe tryskacze sufitowe się włączyły...
Zgłoś
MalcolmX 2019-06-17, 22:21 7
Czego się brudny chuju modlisz do tego swojego dzieciojebcy? Samolot, podobnie jak większość współczesnego przemysłu to dzieło Chrześcijan i Buddystów. Módl się brudasie do tych Bogów, bo to Oni rządzą w klimatach technologii.

Opis
Zgłoś
camson 2019-06-17, 22:48 2
Dlatego nigdy nie odpinam pasa w samolocie
Zgłoś
saves 2019-06-17, 22:52 4
Pilot leciał po wybojach.
Zgłoś
siewier666 2019-06-17, 22:59
i problemy z zatwardzeniem mijają jak ręką odjął innymi słowy w Mig
Zgłoś
Dzisiaj 2019-06-17, 23:51
Jesli ktos lecial i kiedys mial choc srednie turbulencje ten wie, ze nie jest to ciekawe... Jakbym mial takie jak na filmie to zesralbym sie na miejscu.
Zgłoś
camson 2019-06-18, 0:12
Dzisiaj napisał/a:

Jesli ktos lecial i kiedys mial choc srednie turbulencje ten wie, ze nie jest to ciekawe... Jakbym mial takie jak na filmie to zesralbym sie na miejscu.

Raz jak leciałem do Dublina nocą trafiłem na dość silne turbulencje. Odczucie trochę podobne do bujania na promie podczas sztormu. Tym także tłumaczę zachowanie dwóch panów, którzy "byli łaskawi puszczać pawia"
Zgłoś
pudel82x 2019-06-18, 0:19 2

jbone napisał/a:

Latam od dawna a do tego bardzo często, i zauważyłem że w tanich liniach np. Ryanair od paru lat stewardesy nie przejmują się turbulencjami a co dopiero nakazem zapięcia pasów . Wyczytałem gdzieś że Ryanair główne zyski czerpie ze sprzedaży w trakcie lotu.To tłumaczy dlaczego zdarza mi się kupić bilet z UK na wyspy kanaryjskie za 5 funtów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów