Trochę mięsa, bułka i jakaś zielenina a każdy się tym jara jakby w Sheratonie kolacje wpierdalał.
Zwykły kurwa fast food i tyle.
Ps. @Koniec świata co to jest kurwa "wolak" ?!
Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?
Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?
Nie no to oczywiście jest bzdura ta cała nagonka na budy z kebabami, już bardziej należało by zrobić nagonkę na te wszystkie hipermarkety które nie płacą podatków w Polsce.
Jak buda zarejestrowana i płaci u nas to w czym problem?
Jak jakiś Polak zrobi kebaba który będzie smakował innym lepiej niż ten od Turka to będą u niego jeść.
U nas na szczęście araby nigdy nie będą pasożytami bo u nas nie ma socjalu
Nie daję piw fantastico.W Grecji debile zwani patriotami rozpierdalają stragany imigrantom, bo myślą że w ten sposób uleczą kraj, więc nie zdziwiłbym się gdyby patriotyczne chłopaki czyhały pod budką z kebabem, żeby mi wpierdolić za zdradę narodu. Przecież to są głupie, prymitywne chuje i nie można się po nich spodziewać niczego więcej, kiedy na uczelnie wbijają się tylko po to żeby sobie poskakać jak małpa.
Za porównanie Korwina do wolaka powinienes dostac srogi i soczysty wpierdol.
Swoja droga: wolak - lewak
Juz wiem czemu lubisz to slowo.
Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy.
A swoją drogą nie wierzę, żeby grzejnik czy jak się to tam zwie był pchany między ludźmi w wąskim korytarzu w samolocie...
Pozatym ciekawe jak stewardessa przejdzie teraz do przodu i ukroi kawałek kebaba dla jakiegoś turka... Bo chyba nie będzie wsadzać ręki od strony palnika?
Fejk jak nic
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów