Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zarammoth 2013-06-18, 19:43 3
Tak, będę się zmuszał do zjedzenia gówna w polskich budkach za większą cenę w imię patriotyzmu i anty-islamizmu. U chińczyka też nie zjem, tylko w barze "Hińszczysna u Mietka za pińcioka". Kurwa, powtarzam Turek to nie arab. Widzicie w telewizji arabów we Francji to już wam się we łbach pierdoli i z uporem maniaka, każdego o ciemniejszej karnacji czy z brodą macie za wojującego islamiste-terrorystę. Kurna, ci ludzie tu pracują, nie narzucają żadnych zwyczajów (ich żony nie zapierdalają ponadto w burkach), po prostu zarabiają uczciwie serwując dobre jedzenie. A ty jak chcesz to chodź sobie do pierwszego lepszego fast-fooda i zjedz sobie hot-doga za chujową cenę, po którym będziesz ochoczo wydalał z obu końców. Walcz z islamizacją!

Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-18, 20:46 1
Się tymi kebabami już tak nie podniecajcie.
Trochę mięsa, bułka i jakaś zielenina a każdy się tym jara jakby w Sheratonie kolacje wpierdalał.
Zwykły kurwa fast food i tyle.

Ps. @Koniec świata co to jest kurwa "wolak" ?!

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
K................a 2013-06-18, 21:13 2
wolak - to takie zwierzę (mutant), które żyje w Polsce, jest skończonym kretynem, chujem, autorytarnym imbecylem i za swoją głupotę obwinia ludzi o innym kolorze skóry, innej narodowości, innej orientacji seksualnej, czy o innych przekonaniach polityczno-społecznych. Lubi się też obnosić ze swoim patriotyzmem, pomimo tego że jest żałosnym durniem, który tylko obrzydza życie normalnym ludziom swoim chujowym istnieniem. Najlepiej jest unikać wolaka, bo normalny człowiek nie może się zadawać z takim odpadem społecznym.

Znani wolacy: Jarosław Kaczyński, Krystyna Pawłowicz, Artur Zawisza, Janusz Korwin-Mikke, Robert Winnicki (i wielu innych obrzydliwych typów).

Źródło: Przewodnik po robakach
Zgłoś
Zarammoth 2013-06-18, 21:15 2
SZAJBAAA napisał/a:

Się tymi kebabami już tak nie podniecajcie.
Trochę mięsa, bułka i jakaś zielenina a każdy się tym jara jakby w Sheratonie kolacje wpierdalał.
Zwykły kurwa fast food i tyle.
Ps. @Koniec świata co to jest kurwa "wolak" ?!

Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?

Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-18, 21:28
Zarammoth napisał/a:

Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy. Wiem co jem, bo robi to osoba, która swojej kuchni uczyła się od dziecka. To tak jakbym kupił chińszczyznę u azjaty czy bigos w polskiej tawernie. A tu jakiś kretyn mi mówi, że mam nie jeść tylko wybrać hamburgera u Polaka, bo w przeciwnym wypadku działam na korzyść islamizacji Polski. Może zaraz po miastach będą chodzić bojówki i ludziom kebaby do kosza wywalać, bo kupili u Turka?

Nie no to oczywiście jest bzdura ta cała nagonka na budy z kebabami, już bardziej należało by zrobić nagonkę na te wszystkie hipermarkety które nie płacą podatków w Polsce.
Jak buda zarejestrowana i płaci u nas to w czym problem?
Jak jakiś Polak zrobi kebaba który będzie smakował innym lepiej niż ten od Turka to będą u niego jeść.
U nas na szczęście araby nigdy nie będą pasożytami bo u nas nie ma socjalu

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
K................a 2013-06-18, 21:30 1
@Zarammoth

W Grecji debile zwani patriotami rozpierdalają stragany imigrantom, bo myślą że w ten sposób uleczą kraj, więc nie zdziwiłbym się gdyby patriotyczne chłopaki czyhały pod budką z kebabem, żeby mi wpierdolić za zdradę narodu. Przecież to są głupie, prymitywne chuje i nie można się po nich spodziewać niczego więcej, kiedy na uczelnie wbijają się tylko po to żeby sobie poskakać jak małpa.
Zgłoś
darklamb93 2013-06-19, 1:20 3
@Koniec Świata

Za porównanie Korwina do wolaka powinienes dostac srogi i soczysty wpierdol.

Swoja droga: wolak - lewak

Juz wiem czemu lubisz to slowo.
Zgłoś
jadkielbasiany 2013-06-19, 10:42
a ja myślę że to Lufthansa...
Zgłoś
bykoman 2013-06-19, 19:21
Ciapaty Kebab Airlines
Zgłoś
b................z 2013-06-19, 19:23 5
a czemu on jest w skarpetach tylko ?

Zgłoś
ll_Mario_ll 2013-06-19, 19:29 1
Zarammoth napisał/a:

Może i fast-food (chodź ja jadam większy posiłek na talerzu, nie w bułce, czasem kebaba, innym razem mussakę czy falafela), ale najlepszy w smaku, dobra cena i zdrowy.

Zgłoś
firefighter112 2013-06-19, 19:43
Jest w skarpetach bo mu gorąco od kebaba...

A swoją drogą nie wierzę, żeby grzejnik czy jak się to tam zwie był pchany między ludźmi w wąskim korytarzu w samolocie...

Pozatym ciekawe jak stewardessa przejdzie teraz do przodu i ukroi kawałek kebaba dla jakiegoś turka... Bo chyba nie będzie wsadzać ręki od strony palnika?

Fejk jak nic
Zgłoś
itachi666 2013-06-19, 19:48
@up bo tak kurwa wygodnie ;d
Zgłoś
Sushy 2013-06-19, 19:55
Mhm a w środku mięsa pewnie ukryta bomba a ta stewardessa to przebrany ciapaty z zapalnikiem w ręku ^^
Zgłoś
rjinswand 2013-06-19, 20:04
Myślałem, że to test na terrorystę... Że niby każdy musi zjeść po kawałeczku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów