📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie jestem pewny ale chyba fejk<myśl>
Pomijając fakt czy to fejk czy nie, to muszę przyznać, że kebaba to turasy potrafią odpierdolić i nie ma porównania do tych Polskich pseudo "oryginalnych tureckich" kebabów. Tak czy owak, chuj im w dupy
Ostatnio jadłem PRAWDZIWEGO tureckiego kebaba w boxie za 10zł to mi Turki nie żałowały mięsa. Myslałem, że mi uszami wyjdzie. A wolak-cebulak to zawsze wszystkiego żałuje i jeszcze ceny ma jakieś, kurwa, z dupy jakby trufle serwował.
Up dobrze gadają. W Holandii u Afgańczyka za 4 euro masz małego kebaba, w chuj mięsa (baraniego, w Polsce nie widziałem) i sosu ci nie daje, tylko sam sobie możesz dodać - żeby nie było, że dał ci chujstwo nieświeże i sosu dojebał żeby to zamaskować (jak tu u nas cwaniaczki robią). Mały jest większy niż w Polsce duży. Dużego masz za 6 euro, ale jest taki że trzeba naprawdę być głodnym albo mieć gastro żeby całego wszamać
PS:
Afgan w dodatku zagaduje po polsku, wiecznie uśmiechnięty i nawet parę razy browar postawił. W Polsce tylko patrzą na ciebie z wyrazem twarzy "żryj i wypierdalaj."
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
PS:
Afgan w dodatku zagaduje po polsku, wiecznie uśmiechnięty i nawet parę razy browar postawił. W Polsce tylko patrzą na ciebie z wyrazem twarzy "żryj i wypierdalaj."
Ale sie kurwa zleciało obrońców ciapatych
No nie moja wina, że ciapaty za granicą traktuje mnie, jako klienta, uczciwiej niż mój rodak w mojej ojczyźnie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan
Właśnie dlatego u Turasa jest zawsze kolejka i cały staff ma maksymalny zapierdol, bo ludzie wracają. Tymczasem wolak płacze nad swoim gównem, które serwuje, że wina Tuska, że to przez Żydów złowieszczych, pedałów, Turasów i że niedługo cywilizacja upadnie.
Właśnie dlatego u Turasa jest zawsze kolejka i cały staff ma maksymalny zapierdol, bo ludzie wracają. Tymczasem wolak płacze nad swoim gównem, które serwuje, że wina Tuska, że to przez Żydów złowieszczych, pedałów, Turasów i że niedługo cywilizacja upadnie.
Polskie "kebaby" to mrożona buła z Makro + flaki ze świńskiej dupy. Ja najlepszego kebaba jem właśnie u Turka, który piecze przaśny chlebek przy kliencie, wrzuca tonę baraniny i jak mówił BongMan - sosy dostajesz i wlewasz ile chcesz. Do tego herbata z cynamonem gratis. Wszystko za 9 złotych.
Anty-islamskie nagonki to jedno, a udawanie, że Turkowie nie są uczciwi, że jedzenie nie jest dobre to kurwa ślepy fanatyzm. Poza tym przestańcie porównywać arabów to Turków. Ci kurwa uczciwie pracują, a nie ciągną socjal, a w ich państwie sekularyzm jest podstawą, nie jak tu, że zawszały biskup mówi politykom jak mają rządzić. Co mi przeszkadza, że Turek sprzedaje lepsze jedzenie i nie muszę kupować marnego gówna od własnego rodaka, który chce mnie oszukać? Przynajmniej robią konkurencję i się może w końcu nasi wezmą za uczciwość.
Anty-islamskie nagonki to jedno, a udawanie, że Turkowie nie są uczciwi, że jedzenie nie jest dobre to kurwa ślepy fanatyzm. Poza tym przestańcie porównywać arabów to Turków. Ci kurwa uczciwie pracują, a nie ciągną socjal, a w ich państwie sekularyzm jest podstawą, nie jak tu, że zawszały biskup mówi politykom jak mają rządzić. Co mi przeszkadza, że Turek sprzedaje lepsze jedzenie i nie muszę kupować marnego gówna od własnego rodaka, który chce mnie oszukać? Przynajmniej robią konkurencję i się może w końcu nasi wezmą za uczciwość.
@BongMan a potem przez takich obrońców jak wy zaczyna się jebana islamizacja kraju, bo widza, że Polacy kupują, to wpierdalają się nam do kraju. Ale chuj, dalej ich wspierajcie, a potem płaczcie, a zapomniałem wy kurwa w Polsce nie mieszkacie nawet ;/
@up
Te Turasy, u których jadam mają w dupie jakieś islamizacje. To są normalni, pracujący, wychowujący dzieci ludzie, w przeciwieństwie do całej masy polskich brudasów z mordą czerwoną jak żarówka w ciemni, czających się na złotówkę z mojego portfela oraz dresiarsko-penerskich nierobów, którzy patrza na mnie swoim złowieszczym spojrzeniem fightera MMA.
Te Turasy, u których jadam mają w dupie jakieś islamizacje. To są normalni, pracujący, wychowujący dzieci ludzie, w przeciwieństwie do całej masy polskich brudasów z mordą czerwoną jak żarówka w ciemni, czających się na złotówkę z mojego portfela oraz dresiarsko-penerskich nierobów, którzy patrza na mnie swoim złowieszczym spojrzeniem fightera MMA.
Koniec Świata napisał/a:
@up
Wyczuwam ból dupy towarzysza islamizacja tak samo zaczynała się w każdym kraju. Po cichu, powoli, my chcemy tu tylko mieszkać.. A teraz wiadomo jak jest
P.S. jak się jest pizdą i nieudacznikiem życiowym zgarbionym z krostami na ryju i długimi kłakami, to wiadomo że dresy będą prowokować spojrzeniem bo wiedzą, że takie pizdeczki życiowe im nie podskoczą mnie jeszcze żaden nigdy nie zaczepił a u mnie w mieście jest plaga dresiarstwa i prawilnych debili.
@up
Nie masz żadnej wiedzy na temat ludzi, których wrzucasz do jednego wora z bandą religijnych zjebów. Oni są lepszymi obywatelami niż co trzeci wolak, który tylko liczy na jakieś zasiłeczki i chce się dorobić wielkiej kasy na przekrętach oraz robieniem swoich własnych rodaków w chuja na każdym kroku.
Jeśli chodzi o moj wygląd to akurat długie włosy miałem ostatnio w 2005 roku, nigdy nie miałem pryszczy oraz nie boję się dresiarskiego ścierwa. Ja tymi głupimi chujami po prostu gardzę i jednocześnie trochę im współczuję.
Nie masz żadnej wiedzy na temat ludzi, których wrzucasz do jednego wora z bandą religijnych zjebów. Oni są lepszymi obywatelami niż co trzeci wolak, który tylko liczy na jakieś zasiłeczki i chce się dorobić wielkiej kasy na przekrętach oraz robieniem swoich własnych rodaków w chuja na każdym kroku.
Jeśli chodzi o moj wygląd to akurat długie włosy miałem ostatnio w 2005 roku, nigdy nie miałem pryszczy oraz nie boję się dresiarskiego ścierwa. Ja tymi głupimi chujami po prostu gardzę i jednocześnie trochę im współczuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów