📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taki mąż to marzenie części Polek
Jakby durna baba pozwoliła swojemu nowemu wkroczyć do akcji to może przeżyliby oboje. A tak ex się wyrwał i wylogował ich z zabawy
Turasy to maja najebane w głowach...
majkelson napisał/a:
Jakby durna baba pozwoliła swojemu nowemu wkroczyć do akcji to może przeżyliby oboje. A tak ex się wyrwał i wylogował ich z zabawy
Nie przyszłaby na rozprawę z nowym. To musiał być jej brat, albo papuga.
BellaGrubaDupa napisał/a:
Taki mąż to marzenie części Polek
1. Taki "kochający na śmierć", uzbrojony oraz nieugięty? To można by jeszcze jakoś zrozumieć...
2. Czy może chodzi o to że marzenie to ciapak, nawet jebnięty? Jeśli tak, no tego to nie jestem w stanie pojąć.
W pierwszym przypadku, kobieta może szukać zapewnienia bezpieczeństwa rodzinnie czy stałości uczuć. Choć trochę igra z ogniem jak widać.
W drugim czego? By jej dzieci w Polsce wyglądały jak małe cygany? Po co?
Ona sama też nie będzie kojarzyć się nikomu z arabską księżniczką, prędzej z modelką/kurwą z Dupaju która pozwala brutasom srać sobie do ryja
brawo ty
Ci dwaj policjanci to na co czekali? Na zmniejszenie wieku emerytalnego? Typek od razu spotulniał.
U nich to normalka. Ostatnio habibi zabił swoją żone (p0lke) na oczach swoich dzieci.
Skoro tak kochał, to mógł zastrzelić siebie. Nie musiałby się męczyć z faktem, że ona dalej chodzi po ziemi.
Ludzie są różni ale najgorsza jest ideologia jak np islam czy lgbt. Należę do mężczyzn ktorzy kochają kobietę bezgranicznie a jak zostawiła mnie miłość zycia dwa lata się zbierałem do kupy. Dzięki Bogu(jak toś wieży)/na szczęście urodziłem się w Polsce gdzie kobiety się szanuje i nie traktuje ją przedmiot czy własność. Ideologia wmawia wam co macie t9bic a podatni ludzie po prostu przestają myśleć
Marcin360360 napisał/a:
Ludzie są różni ale najgorsza jest ideologia jak np islam czy lgbt. Należę do mężczyzn ktorzy kochają kobietę bezgranicznie a jak zostawiła mnie miłość zycia dwa lata się zbierałem do kupy. Dzięki Bogu(jak toś wieży)/na szczęście urodziłem się w Polsce gdzie kobiety się szanuje i nie traktuje ją przedmiot czy własność. Ideologia wmawia wam co macie t9bic a podatni ludzie po prostu przestają myśleć
Ani Islam, ani LGBT nie jest ideologią. Chrześcijaństwo też nie. Bóg nie ma nic wspólnego w wieżami.
Rozśmieszyłeś mnie zdaniem " w Polsce gdzie kobiety się szanuje i nie traktuje ją przedmiot czy własność".
Ja pierdole. Ledwo akcja sie wydazyla, a policja i pogotowie bylo juz na miejscu. W polsce to bysmy czekali i czekali w mysl zasady sluzb ze wezwanie jest jak szynka parmenska.. musi dojzec..
Leci piwo za material.
Leci piwo za material.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów