![](https://i.sadistic.pl/images/avatars/879499_374435556669e709a2f01a.jpg)
Gówniaki z całego świata nie są niczemu winne i nie powinny ginąć w zabawach dorosłych, co do tego każdy normalny się zgodzi.
Dzieciaków zawsze jest najbardziej szkoda, ale nie mogę w zgodzie z sumieniem opowiedzieć się za którąkolwiek ze stron. Bliski Wschód to pojebany stan umysłu. Za dużo już wiosen na karku, żeby łudzić się marzeniem o światowej utopii gdzie wszyscy się kochają. Spot może i dający do myślenia, ale ja już nie jestem i nie będę idealistą. Człowiek człowiekowi człowiekiem. Tak jest wszędzie, nie tylko w pizdraelu.
Chłopie, ci zwyrodnialcy już dawno nie żyją. Co ci da rozliczanie ich potomków? Chciałbyś żeby ciebie rozliczali za to, że jakiś twój przodek 500 lat temu kogoś zabił?
Chęć rozliczania kogoś kto nie żyje wywołuje tylko niepotrzebną nienawiść między żyjącymi.
Trzeba robić wszystko, żeby do holocaustów, pogromów i wojen więcej nie dochodziło, a na bliskim wschodzie ta nienawiść ma w dużej mierze podłoże religijne.
Chłopie, ci zwyrodnialcy już dawno nie żyją. Co ci da rozliczanie ich potomków? Chciałbyś żeby ciebie rozliczali za to, że jakiś twój przodek 500 lat temu kogoś zabił?
Chęć rozliczania kogoś kto nie żyje wywołuje tylko niepotrzebną nienawiść między żyjącymi.
Trzeba robić wszystko, żeby do holocaustów, pogromów i wojen więcej nie dochodziło, a na bliskim wschodzie ta nienawiść ma w dużej mierze podłoże religijne.