Gówniaki z całego świata nie są niczemu winne i nie powinny ginąć w zabawach dorosłych, co do tego każdy normalny się zgodzi.
Insynuujesz, że jestem jakimś agentem czy c🤬j wie czym, bo piszę, że Polska powinna dbać o własny interes i j🤬 obce interesy. Ponieważ w tym wypadku akurat polski interes jest zbieżny z rosyjskim to musisz być propagandystką zachodu - Niemcy? Żymianie? Jankesi?
są dwa wyjścia albo jesteś kompletnie odjechany twierdząc, że Polska ma zbieżny interes z Rosją, albo propagujesz ruski mir
moim zdaniem nie jesteś odjechany, jesteś inteligentny i cwany, pozostaje propagowanie ruskiego miru, a to właśnie wygląda na bycie ruskim agentem
ale spoko, każdy musi jakoś zarabiać na życie
No więc widzisz, nap🤬lasz propagandę i usilnie dyskredytujesz każdego kto broni interesu Polski. Twierdzenie, że Rosja i Polska nie mają w pewnych aspektach zbieżnych interesów pokazuje, że Ty nie jesteś nazbyt bystra, albo sama jesteś odjechana.
Ja natomiast nie jestem niedowartościowanym gówniarzem, na którego moglby działać puste komplementy, więc daruj sobie.