Gówniaki z całego świata nie są niczemu winne i nie powinny ginąć w zabawach dorosłych, co do tego każdy normalny się zgodzi.
Słusznie, więc niech nasi żołnierze przestaną brać udział w wątpliwie moralnie natowskich działaniach i skupią się na zapewnieniu bezpieczeństwa naszego kraju. Zresztą jako członek NATO Polska powinna wyrazić kategoryczny sprzeciw przeciwko przystąpieniu Ukrainy do paktu. Kto wie czy nie zapobieglibyśmy wtedy tej wojnie.
Ale pierdolisz. Posłuchaj orędzia Putina z dnia inwazji, przypomnisz sobie komu ta wojna była potrzebna i po co.
A członkostwo w NATO i UE to najlepsze co się Polakom przydarzyło od kilkuset lat. Dzięki temu wyrwaliśmy się na dobre z Ruskiego Miru. Tak, wiem, ty wolałbyś żyć pod ruskim butem, dlatego tak cię dupa boli.
Turcy to akurat bardzo empatyczny naród i faktycznie nikogo nie mordowali...
No chyba Ty. Przypomnij mi o jakie konkretnie słowa orędzia Putina Ci chodzi?
O te, że Ukraina to sztuczny twór, bo to odwieczne ziemie rosyjskie i nie ma żadnego ukraińskiego narodu. I że nadszedł czas żeby przywrócić historyczny porządek.
Założę się, że jakby tak o Polsce powiedział to jeszcze byś przyklasnął.
Ktoś mądry rzekł że ta wojna się skończy kiedy Palestyńczycy zaczną kochać swoje dzieci bardziej niż nienawidzą Żydów.
Chłopie, ci zwyrodnialcy już dawno nie żyją. Co ci da rozliczanie ich potomków? Chciałbyś żeby ciebie rozliczali za to, że jakiś twój przodek 500 lat temu kogoś zabił?
Chęć rozliczania kogoś kto nie żyje wywołuje tylko niepotrzebną nienawiść między żyjącymi.
Trzeba robić wszystko, żeby do holocaustów, pogromów i wojen więcej nie dochodziło, a na bliskim wschodzie ta nienawiść ma w dużej mierze podłoże religijne.
Słusznie, więc niech nasi żołnierze przestaną brać udział w wątpliwie moralnie natowskich działaniach i skupią się na zapewnieniu bezpieczeństwa naszego kraju. Zresztą jako członek NATO Polska powinna wyrazić kategoryczny sprzeciw przeciwko przystąpieniu Ukrainy do paktu. Kto wie czy nie zapobieglibyśmy wtedy tej wojnie.
tak z ciekawości, ile dostajesz za taki wpis?... bo raczej nie są to twoje własne poglądy, za inteligentny jest na to
Mi jest obce zarabianie na propagandzie, ale widzę że dla Ciebie to chyba chleb powszedni. Myślę więc, że dobrze znasz odpowiedź.
a co ja propaguję według Ciebie? ... jestem ciekawa Twojego zdania