📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już chuj w ten skurwiały rząd, ale w chuj się cieszę, że mieszkam w Polsce... Jakie kurwa zwierzę jebane. Dawno mnie tak żaden film nie sfrustrował jak ten.
razak napisał/a:
Już chuj w ten skurwiały rząd, ale w chuj się cieszę, że mieszkam w Polsce... Jakie kurwa zwierzę jebane. Dawno mnie tak żaden film nie sfrustrował jak ten.
Razak byłeś kiedyś na bliskim i dalekim wschodzie u szmatoglowych? Obecny stan rzeczy chuja zmienia. Teoje wkurwienie jest skierowane w „kulturę” której cywilizowani ludzie nie zrozumieją.
razak napisał/a:
bo w meksyku jest lepiej?
Zarabia na bilet do berlina
Aleo napisał/a:
W 00:40 plaskacz w ten durny taksówkarski łeb
Koleś czy ty poważnie piszesz? Koleś pracował i został zabity przez jakiegoś patola od tak sobie a ty go od durni nazywasz? Coś chyba nieźle odklejony jesteś.
Nie musiał zabijać. Wystarczyłoby pogrozić bronią a tak zginął pewnie mąż i ojciec normalny obywatel.
przeciez typ nic nie zrobił, ewidentnie widac ze petardami szczzzzellaa w karczyszko smyra
razak napisał/a:
akurat turasy to chyba najbardziej cywilizowany naród wśród szmatogłowych, a codzienna życzliwość ludzi wobec siebie bije na łeb tę naszą "zachodnią"!
metyoo napisał/a:
akurat turasy to chyba najbardziej cywilizowany naród wśród szmatogłowych, a codzienna życzliwość ludzi wobec siebie bije na łeb tę naszą "zachodnią"!
Są bardzo wobec siebie życzliwi, wiesz jest takie przysłowie "z otwartości serca usta mówią". Polskie seriale to zwykle kłopoty z pracą, kłótnie w małżeństwach i godzenie się etc.
W tureckich obyczajowych? Zdrady non stop, samosądy, lincze, intrygi, pokręcone układy, pojebane rodziny - bo oni tacy są, zaryzykuję stwierdzenie, że znam ich znacznie lepiej od Ciebie i to nie z seriali. Często jeździłem do turcji zawodowo, oczywiście mają w sobie O WIELE WIĘCEJ rozumu niż inne kraje islamskie, dla siebie są tacy jacy są, a do "nas"?
Fałszywe uśmiechy, fałszywa przyjaźń, fałszywe pochlebstwa. Gardzą nami, najchętniej by nas zarżnęli, zgwałcili nasze kobiety, rozkradli co mamy, ku chwale ballacha i ataturka i odbytu kozy.
Tak kurwa pewnie już jest w pociągu do Berlina. A z Berlina w ramach "solidarności" trafi gdzieś, gdzie jeszcze nie ubogacono ludności kulturowo.
mógł dać 3 gwiazdki , wolał 3 kulki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów