📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A niemieckie - mikroszkopy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-chociaż po tym co się ostatnio tam dzieje to jednak też miniaturki
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-chociaż po tym co się ostatnio tam dzieje to jednak też miniaturki
hehe mikronieroby
*sypki drift po blacie*
minonionki
Tak wiem nie śmieszne, chujowe, i w ogóle to żydolewak jestem . Nasz naród za chuj dystansu nie ma do siebie...
minonionki
Tak wiem nie śmieszne, chujowe, i w ogóle to żydolewak jestem . Nasz naród za chuj dystansu nie ma do siebie...
Miałem dwóch kolegów na studiach z miasta Turek i każdy na nich wołał Kebaby. Normalnie mało kto to chwytał ale śmiechom nie było końca.
A ja miałem w klasie pięciu Andrzejów, po jakimś czasie to każdy na każdego wołał Andrzej, obojętnie jakby się nazywał. Nawet nauczycielki zgłupiały i nazywały nieandrzejów Andrzejami ale po chuj ja to tu piszę?
Jak nazywają się tureckie dzieci?
-Miniaturki
Jak chujowe to do Pieca
no staaary, a może choć trochę ludzkich uczuć, co?
-Miniaturki
Jak chujowe to do Pieca
no staaary, a może choć trochę ludzkich uczuć, co?
Taa. A rosyjskie... MIKRUSY
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów