18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Proktor 2022-01-21, 15:34 17
Bravo dla osoby w białej furce
Zgłoś
pablohasan 2022-01-21, 15:52 6
Cieszą się. merdają ogonkami. Chcą się bawić!
Zgłoś
BambiPMT 2022-01-21, 16:50 5
Zamiast uciekać jak pizda to trzeba od razu pierwszemu wyjebać z buta. Jak przegapisz początkowy moment napinki już po tobie.
Ale nic nie zdziałasz jak się boisz. Mam kumpla, który jak przechodzi obok psa mu aż impuls elektryczny po kręgosłupie idzie, taka ciara. To jest moment w którym każdy z tych kundli zaczyna napierdalać jadaczką.
Zgłoś
plastic 2022-01-22, 1:10 8
Bambrych napisał/a:

Mam kumpla, który jak przechodzi obok psa mu aż impuls elektryczny po kręgosłupie idzie, taka ciara.

Gdyby Jezus zszedł znów na ziemię i zobaczyłby jak ty piszesz, to by ci w mordę przypierdolił.

Jedyne co z tego jest zrozumiałe to, że masz jakiegoś kumpla. Proszę to poprawić albo inaczej porozmawiamy.
Zgłoś
URAGE 2022-01-22, 3:51
Proktor napisał/a:

Bravo dla osoby w białej furce

Pewnie sadol. Klawiatury zabrakło i nie mógł nic zrobić.
Zgłoś
Mixy321 2022-01-22, 5:16 4
Bambrych napisał/a:

Zamiast uciekać jak pizda to trzeba od razu pierwszemu wyjebać z buta. Jak przegapisz początkowy moment napinki już po tobie.
Ale nic nie zdziałasz jak się boisz. Mam kumpla, który jak przechodzi obok psa mu aż impuls elektryczny po kręgosłupie idzie, taka ciara. To jest moment w którym każdy z tych kundli zaczyna napierdalać jadaczką.

Zgodzę się, jak dobrze psu wykurwisz lowkinga to masz po walce, a na filmiku typowa pizda
Zgłoś
ernim1 2022-01-22, 7:00
A najlepiej to celować w nos.
Rekiny też mają wrażliwe nosy jc
Zgłoś
bercisko 2022-01-22, 7:54 11
ernim1 napisał/a:

A najlepiej to celować w nos.
Rekiny też mają wrażliwe nosy jc

Cenna informacje kurwa, jak dopadnie mnie stado rekinów na ulicy -
Zgłoś
zwierzak30 2022-01-22, 13:40
Wyczuły Kebaba.
Zgłoś
SlimShady 2022-01-22, 23:57 1
Ahh kurwa iluż tu mamy znowu ekspertów ciekawe jakby się zachowali znawcy teoretycy zaatakowani przez kilka psów. Na pewno nie jak pizdy, bo to kolesie git

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów