macie swoją tolerancję ...tylko ciekawe gdzie jest ich tolerancja w stosunku do nas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ tiptop czemu obrazasz ludzi innej narodowosci ? moze powinienes sie trzymac swietnego nowego regulaminu ktory sami wymysliliscie
KMD napisał/a:
@up
a nie meee?
Bonguś, z takim myśleniem, to nigdzie się nie powinno wyjeżdżać Jedynie Chiny, Japonia, Australia ale 1. w chuj daleko 2. tam też są pewne dyskomforty
Na wakacje to tylko do Afganistanu! Do bazy w Ghanzi.
Bo biedakom zamarzył się egzotyczne kraje, chuj że w Egipcie zamieszki czy w Turcji mordują turystów, grunt że w last minute za 459zł ALL INCLUSIVE! Ale sąsiadom skoczy gul jak zobaczą zdjęcia na fejsbuku haha. Cebulaki...
saperman napisał/a:
Oni od zawsze byli dominujacym narodem.
Masz rację. BYLI.
Dzisiaj można jechać do UK przejść na islam i w biały dzień zaszlachtować brytyjskiego żołnierza, udzielić wywiadu i przeżyć.
Oni są teraz zdominowanym narodem - 15-20 lat i będzie tam taki sam syf jak we Francji.
za to jak podstarzałe polki jadą tam na wczasy poczuć nastoletniego ciapatego fiuta to nikt ich tam nie bije.
BongMan napisał/a:
Trochę winy jest też po stronie tego gościa. Nie wlazłbyś do wody, w której są piranie (agresywne zwierzęta), tak samo jak nie powinno się jechać do kraju, w którym są agresywne zwierzęta. Tym bardziej ruszanie ich samic na ich terenie to jakby proszenie się o kosę pod żebra. Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
ty jednak jestes debilem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów