macie swoją tolerancję ...tylko ciekawe gdzie jest ich tolerancja w stosunku do nas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak by taki niemiec do Polski przyjechał i Polke całował to już widze jak by mu ktoś w morde nie dał (ale walic ciapatych)
namron napisał/a:
w Polsce jakbyś stracił przytomność to nikt by cię dalej nie kopał i nie dźgał nożemA jak by taki niemiec do Polski przyjechał i Polke całował to już widze jak by mu ktoś w morde nie dał (ale walic ciapatych)
Trochę winy jest też po stronie tego gościa. Nie wlazłbyś do wody, w której są piranie (agresywne zwierzęta), tak samo jak nie powinno się jechać do kraju, w którym są agresywne zwierzęta. Tym bardziej ruszanie ich samic na ich terenie to jakby proszenie się o kosę pod żebra. Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
Po stronie tego gościa? A tej szmaty co się dała lizać? Jej też kose pod żebra. Jebać niewierne szmaty
BongMan napisał/a:
Trochę winy jest też po stronie tego gościa. Nie wlazłbyś do wody, w której są piranie (agresywne zwierzęta), tak samo jak nie powinno się jechać do kraju, w którym są agresywne zwierzęta. Tym bardziej ruszanie ich samic na ich terenie to jakby proszenie się o kosę pod żebra. Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
co ty masz na bani czlowiek haha
A co kurwa? Pojechałbyś do brudasów wiedząc, że w każdej chwili mogą cię zakosować? Toś równie tępy co ten Angol, powodzenia.
Bongman zamknij sie moi starzy sa teraz na wakacjach w Turcji
Ich kobiety są dla nas nietykalne (bo Cię zabiją). Oni jadą do europy i żenią się z naszymi. Chorzy ludzie.
@up
a nie meee?
Bonguś, z takim myśleniem, to nigdzie się nie powinno wyjeżdżać Jedynie Chiny, Japonia, Australia ale 1. w chuj daleko 2. tam też są pewne dyskomforty
Na wakacje to tylko do Afganistanu! Do bazy w Ghanzi.
a nie meee?
Bonguś, z takim myśleniem, to nigdzie się nie powinno wyjeżdżać Jedynie Chiny, Japonia, Australia ale 1. w chuj daleko 2. tam też są pewne dyskomforty
Na wakacje to tylko do Afganistanu! Do bazy w Ghanzi.
Po tytule myślałem, że zaraził się od niej jakimś śmiertelnym wirusem, albo innym syfem
...
@ TheHelllo
A jak u nas jakiś arab zacznie kozaczyć w barze to myślisz, że nikt mu nie wpierdoli ?
@ TheHelllo
A jak u nas jakiś arab zacznie kozaczyć w barze to myślisz, że nikt mu nie wpierdoli ?
BongMan napisał/a:
Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
Rozumiem zazenowanie ich obecna polityka, ale teraz to synku grubo przesadziles. Oni od zawsze byli dominujacym narodem. I nie to, ze lize im dupe, bo nie jestem z Anglia powiazany w zadnym stopniu, ale uslyszec takie cos od Polaka na temat jednej z najsilniejszych gospodarek swiata, kraju, ktory wyksztalcil najwiecej Noblistow w Europie, krolestwa, ktore niegdys podbilo pol swiata... Dramat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów