Dla narkomana życie człowieka warte było 350 hrywien.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla narkomana życie człowieka warte było 350 hrywien.
Takich narkusów to powinno kurwa tępić. Tylko psują renomę porządnym narkomanom. Takim to za darmo dawał bym heroinę czy inne chujstwo sami się wykończą na własne życzenie
silwerbalk napisał/a:
Takich narkusów to powinno kurwa tępić. Tylko psują renomę porządnym narkomanom. Takim to za darmo dawał bym heroinę czy inne chujstwo sami się wykończą na własne życzenie
Dawać ćpanie za darmo narkusowym mordercom? Ale ty jesteś zjebany. Odstrzelić karalucha i tyle. Jednym strzałem, żeby nie marnować naboi na ścierwo.
silwerbalk napisał/a:
Porządnym narkomanom ?? Przecież to oksymoron.
NiemiecWaszPan napisał/a:
Dawać ćpanie za darmo narkusowym mordercom? Ale ty jesteś zjebany. Odstrzelić karalucha i tyle. Jednym strzałem, żeby nie marnować naboi na ścierwo.
Kurwa fan niemiec Niemiec a nie rozumie...jak kurwa będziemy ich odjebywać to mamy zbrodnie przeciwko ludzkości i Norymbergie itd. a jeśli będą sami się odjebywać przez zaćpanie no cóż wypadek zaćpał się na śmierć
Gandalf-Szary napisał/a:
Porządnym narkomanom ?? Przecież to oksymoron.
Tak są porządni i w życiu byś nie powiedział że ćpają. Dzień dobry do widzenia kulturalny element. I pracuje a nie zabija ludzi
silwerbalk napisał/a:
Narkusom i pijusom należy dawać wybór albo przestajesz albo sznur i wyhustac. Czyraki w społeczeństwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów