📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W filmiku brak motywu fallicznego. Zgodnie ze zwyczajem administracji jak nie ma chuja to temat idzie do suszenia.
Na szczęście przyszedł Velture i kryterium jednego chuja w temacie zostało spełnione. Filmik uratowany.
Nie każdy bohater ma pelerynę. Dzięki Velture!
Na szczęście przyszedł Velture i kryterium jednego chuja w temacie zostało spełnione. Filmik uratowany.
Abraxus napisał/a:
W filmiku brak motywu fallicznego. Zgodnie ze zwyczajem administracji jak nie ma chuja to temat idzie do suszenia.
Abraxiu wafelku ty to wszędzie chuje widzisz. Pewnie ci się nawet śnią po nocach. Ale tylko obrzezane co nie?
Jestem prostym człowiekiem. Widzę cycki, daję piwko.
Dobrze wytresowana..
Mnie też by łatwo nie oderwali od takiego cyca.
Ale nie jestem małpą, więc pewnie dostałbym w ryj.
Ale nie jestem małpą, więc pewnie dostałbym w ryj.
Jaka zaskoczona, jaka to zdziwiona:) zdrowa dupcia. W gruszkę. Taka żona!
100Burned napisał/a:
Abraxiu wafelku ty to wszędzie chuje widzisz. Pewnie ci się nawet śnią po nocach. Ale tylko obrzezane co nie?
Kurwa, ale slang. Ile lat go szlifowałeś w gimnazjum? Pewnie gdyby nie kolejna reforma szkolnictwa, to byś gimnazjum nie skończył.
@up, @2up
Nie brzydzi was, jak czarnuchy posuwają białe laski?
SaveTheTrees napisał/a:
@up, @2up
Okropnie brzydzi!!! ale koledzy pytają to trzeba pomóc - dawaj linka....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów