Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mads Andre Haugen, to wesoły Norweg, który nie lubi chodzić po górach - on woli po nich jeździć Ot, takie miłe dla oka obrazki, akurat na weekend

P.S. Tak wiem, że dla was drodzy Sadole miłe dla oka obrazki z okazji weekendu to baby z kutasami, ale to nie ten dział
Zgłoś
TB303 2016-12-02, 14:18
Cytat:

Ot, takie miłe dla oka obrazki, akurat na weekend

Jest piątek...
Zgłoś
Sombrero360 2016-12-02, 14:20
TB303 napisał/a:

Jest piątek...

..wekeendu początek

p.s. zluzuj majty
Zgłoś
uho82 2016-12-03, 6:09 2
On lubi zjeżdzać z gór. Niech najpierw wjedzie cwaniaczek.
Zgłoś
NiggaHunter 2016-12-04, 0:53
Z takim sprzętem to też bym sobie pośmigał po takich górkach. Szkoda tylko, że za cenę takiego roweru miałbym już dobre auto.
Zgłoś
kothletino 2016-12-04, 23:42
Rower ma hamulce, nie oglądać. ;]
Zgłoś
tomasz220289 2016-12-05, 11:57 3
Ja tam widzę w tych ludziach potencjał na dział HARD w przyszłości
Zgłoś
Lysack 2016-12-05, 14:03 3
Jakby jeździł tam na Wigry 3 albo Jubilacie, to dopiero pokazałby klasę
Zgłoś
Necris 2016-12-05, 14:18
Ciekawe czy na górę też wjeżdza na rowerze.
Zgłoś
BrianGriffin 2016-12-05, 14:28
NiggaHunter napisał/a:

Z takim sprzętem to też bym sobie pośmigał po takich górkach. Szkoda tylko, że za cenę takiego roweru miałbym już dobre auto.

Nie wiem jaką masz definicję dobrego auta, ale porządny sprzęt downhillowy to jakieś 15-20k PLN. Więcej mogą kosztować jakieś rozwiązania NASA, które pozwolą zaoszczędzić kolejne 20g, co nawet zawodowcom nie robi większej różnicy.

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
KarpKiller 2016-12-07, 12:12
Sprzęt w przypadku tego typa nie robi żadnej różnicy. To co gość pokazuje na tym filmie jest słabiutkie, po każdej z tych tras bym zjechał na moim wytyranym kelisie. Lata temu jak jeszcze trochę jeździłem, na MTB maratonach byli ziomale, którzy kończyli zawody na wigrach 3 lub innych jubilatach tak dla funu. Zjechać z górki na kontrze to jest skill!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów