18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Tusk w batmanie
wubepe • 2011-09-22, 10:30
Całkiem fajnie skrojony filmik.
Tylko bez napinki w komentarzach. Wrzucam bo zabawne, a nie żeby wywołac dyskusję polityczną.

Zgłoś
Mr.Drwalu 2011-09-22, 11:25 2
Heh nawet nawet może być

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Towdi 2011-09-22, 11:27 2
heh, o niebo zabawniejszy byłby filmik z eksplozji TuskoBusa
Zgłoś
BongMan 2011-09-22, 11:56
Przecież ten film jest taki spierdolony, że ja pierdolę. Aż słów brak. Wszyscy się spuszczali na niego chyba tylko dlatego, że główny bohater zaćpał się na śmierć. Dobry sposób na promowanie filmu, jednak film gniotem był i gniotem pozostanie.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Isoar 2011-09-22, 12:38 35
BongMan napisał/a:

Przecież ten film jest taki spierdolony, że ja pierdolę. Aż słów brak. Wszyscy się spuszczali na niego chyba tylko dlatego, że główny bohater zaćpał się na śmierć. Dobry sposób na promowanie filmu, jednak film gniotem był i gniotem pozostanie.

Tam jest twoja Hannah Montana -------> filmweb.pl/film/Hannah+Montana.+Film-2009-474465
Zgłoś
B................i 2011-09-22, 13:11 25
Dobry filmik o urabianiu bydła. Taka prawda, idioci głosują na złodziei. Już ponad 20lat minęło i się kurwa nikt niczego nie nauczył. Wstyd kurwa! I hańba. PO, PiS, SLD, PSL, PJN jedno wielkie i to samo gówno. Legalna mafia. A co wybory kurwa, każdy wielki polityczny znawca i idzie wykształciuch głosować na PO, aby wyjść na inteligenta, a stare babki na PiS, bo Smoleńsk kurwa. I jedni i drudzy, ci sami zmanipulowani debile przekonani o swoich racjach.
Zgłoś
borisklinga 2011-09-22, 15:22 7
od 20 lat i ciagle te same mordy, pawlak i reszta sranei w banie, ludzie olac to i wyjsc na ulice, tylko tak mozna cos zmienić

Zgłoś
.................. 2011-09-22, 15:32 2
Cytat:

Tusk w batmanie

Zgłoś
R................� 2011-09-22, 16:16 6
Cytat:

Tylko bez napinki w komentarzach. Wrzucam bo zabawne, a nie żeby wywołac dyskusję polityczną.

Mam tutaj dobry cytat: Głosowanie na Platformę jest jak walenie konia. Niby fajne ale wstyd się przyznać.
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-09-22, 16:51
Przebudzator mnie przebudzil!

Idz pan w chuj z takim gownem. Tego nam jeszcze trzeba, zeby pod przykrywka rozrywki i "smiechu" wrzucac filmiki politycznych fanatykow.

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
raptofil 2011-09-22, 17:29 1
Pomijając polityke to filmik mi się nawet spodobał. A głosować bede może na RPP, może na PO, może na PiS, może na...

I tak to wszystko jedno, bo wszyscy są niemalże tacy sami.

e-cig
Zgłoś
hajton 2011-09-22, 18:41 1
RomcioMcMiedź napisał/a:

Wrzucasz filmik Przebudzatora528 i nie chcesz wywołać dyskusji politycznej . Ten typ ma najlepsze filmiki zrobione o politykach , religii i ogólnie zmusza do myślenia . Polecam wam jego kanał na yt i po oglądnięciu pojawi się tu więcej jego filmików
Zgłoś
mav 2011-09-23, 8:10
Broccoli napisał/a:

Dobry filmik o urabianiu bydła. Taka prawda, idioci głosują na złodziei. Już ponad 20lat minęło i się kurwa nikt niczego nie nauczył. Wstyd kurwa! I hańba. PO, PiS, SLD, PSL, PJN jedno wielkie i to samo gówno. Legalna mafia. A co wybory kurwa, każdy wielki polityczny znawca i idzie wykształciuch głosować na PO, aby wyjść na inteligenta, a stare babki na PiS, bo Smoleńsk kurwa. I jedni i drudzy, ci sami zmanipulowani debile przekonani o swoich racjach.

piwo mu kurwa podać !
Zgłoś
Klusken 2011-09-23, 20:42 2
Ja na wybory idę, zagłosuję na Nową Prawicę. I co z tego ze na liście nie będzie, dopiszę sobie i postawię krzyżyk. Wolę żeby mój głos w ten sposób był nieważny niż żeby poszedł na konto PO albo inne gówno bo wszystko lepsze niż PiS. Może zagłosowałabym na Palikota tak dla jajca ale nie zrobię tego bo Biedroń
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów