📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ktoś kiedyś napisał: "jego matka powinna dostać bana że go urodziła"
To naród powinien wziaść sie do kupy, wbic sie na wiejska do stodoly i kazdemu najebac tak zeby im sie odechcialo krasc i robic wode z mozgu wyborcom.A tej rudej korwie pierwszy bym zajebal.a pozniej w kolejke na NFZ do leczebina niech czeka do konca roku.
ryży chuj żryj gnój.
ryży chuj żryj gnój.
A jaki to wpływ ma premier tak mało znaczącego kraju jak Polska na cenę benzyny, która w całej Europie jest taka sama? Tylko nie wyskakiwać z akcyzą, bo jej obniżenie a nawet zniesienie nic by nie zmieniło. A nawet jeśli, to na krótko.
PS:
@up
Adolf nie nosił okularów.
PS:
@up
BongMan napisał/a:
A jaki to wpływ ma premier tak mało znaczącego kraju jak Polska na cenę benzyny, która w całej Europie jest taka sama? Tylko nie wyskakiwać z akcyzą, bo jej obniżenie a nawet zniesienie nic by nie zmieniło. A nawet jeśli, to na krótko.
PS:
@up
Paliwo w Europie nie jest takie same jak w Polsce
@BongMan kawały to ty masz rózne, ale ogólnie to rozsądny z ciebie człowiek, nie jak te lemingi bez mózgu. piwko
Może troche szacunku co?
Dziadek Tuska też zginał w Oświecimiu,
spadł z wieżyczki po pijaku.
Cena paliwa w około 65% to podatki.
A to sie przekłada na wszystko, bo wszystko sie na transporcie opiera.
Dziadek Tuska też zginał w Oświecimiu,
spadł z wieżyczki po pijaku.
Cena paliwa w około 65% to podatki.
A to sie przekłada na wszystko, bo wszystko sie na transporcie opiera.
@Czesiek181, weź nie pierdol. Byłeś za granica kiedykolwiek? Nie mówie tu o Ukrainie gdzie jest waha po 3zł/litr. Zobacz sobie jakie są ceny paliw w Europie:
e-petrol.pl/index.php/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa
wszyscy jedziemy na tym samym wózku. O ile jeszcze nie zauważyliście to od paru lat jest światowy kryzys więc przestańcie płakać, nie planujcie blokad autostrad na euro bo i tak chuja możecie zmienić. Najlepiej żeby państwo sprzedawało wam paliwo po cenie za jaką je kupilo. Pewnie, też bym tak chciał, ale co to zmieni, skoro i tak zedra z nas te pieniądze w inny sposób BO SKĄDŚ MUSZĄ je wziąć so kurwy nedzy. Wszyscy chcą jeździć po nowiuteńkich autostradach, a kiedy wprowadzane są opłaty za ich używanie to nagle powstaje bunt. Cala budżetówka strajkuje, palą opony bo chcą podwyżek, a potem Kaczyński wyłazi na ulice z bandą moherów i daje "czerwoną kartkę dla PO" za plany podniesienia wieku emerytalnego. Gdzie tu logika? Społeczeństwo sie starzeje, niedługo młodzi poza samymi sobą będa z tych wlasnie podatków i akcyz utrzymywać 2x więcej emerytów i po prostu nie ma innego sposobu na normalne funkcjonowanie państwa. Jeśli myślicie, że premier ma jakikolwiek wpływ na ceny paliwa to jestescie w ZAJEBISCIE OGROMNYM błędzie. Tak jak w fizyce tak i polityce każda akcja powoduje reakcje, zmienijąc jeden szczególik zaburza się równowagę całej gospodarki. Dziękuję, dobranoc.
e-petrol.pl/index.php/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa
wszyscy jedziemy na tym samym wózku. O ile jeszcze nie zauważyliście to od paru lat jest światowy kryzys więc przestańcie płakać, nie planujcie blokad autostrad na euro bo i tak chuja możecie zmienić. Najlepiej żeby państwo sprzedawało wam paliwo po cenie za jaką je kupilo. Pewnie, też bym tak chciał, ale co to zmieni, skoro i tak zedra z nas te pieniądze w inny sposób BO SKĄDŚ MUSZĄ je wziąć so kurwy nedzy. Wszyscy chcą jeździć po nowiuteńkich autostradach, a kiedy wprowadzane są opłaty za ich używanie to nagle powstaje bunt. Cala budżetówka strajkuje, palą opony bo chcą podwyżek, a potem Kaczyński wyłazi na ulice z bandą moherów i daje "czerwoną kartkę dla PO" za plany podniesienia wieku emerytalnego. Gdzie tu logika? Społeczeństwo sie starzeje, niedługo młodzi poza samymi sobą będa z tych wlasnie podatków i akcyz utrzymywać 2x więcej emerytów i po prostu nie ma innego sposobu na normalne funkcjonowanie państwa. Jeśli myślicie, że premier ma jakikolwiek wpływ na ceny paliwa to jestescie w ZAJEBISCIE OGROMNYM błędzie. Tak jak w fizyce tak i polityce każda akcja powoduje reakcje, zmienijąc jeden szczególik zaburza się równowagę całej gospodarki. Dziękuję, dobranoc.
@Sherman
paliwo na Ukrainie jest tańsze, to prawda
za bezołowiową 40 zapłacisz mniej niż za polską bezołowiową 98.
wkurwia mnie ten rząd tylko dla tego, że mieli podnieść wiek emerytalny. I bardzo dobrze! Ale kurwa, w strachu przed spadkiem poparcia nagle się wycofują to ja się pytam, gdzie zmierzają te wszystkie reformy?
btw. obrazek na poziomie gimnazjalisty z pisowskiej rodziny, ja nie wiem dlaczego tak się zniżacie, żeby w ogóle dotykać temat polityki na serwisie gdzie każdy chce się pośmiać i rozluźnić. Ale jakiś dzieciak chce pokazać jak on to walczy z systemem hurr durr bo mame mówi że tusk to chuj i złodziej xD
przynajmniej humor poprawion'd
paliwo na Ukrainie jest tańsze, to prawda
za bezołowiową 40 zapłacisz mniej niż za polską bezołowiową 98.
wkurwia mnie ten rząd tylko dla tego, że mieli podnieść wiek emerytalny. I bardzo dobrze! Ale kurwa, w strachu przed spadkiem poparcia nagle się wycofują to ja się pytam, gdzie zmierzają te wszystkie reformy?
btw. obrazek na poziomie gimnazjalisty z pisowskiej rodziny, ja nie wiem dlaczego tak się zniżacie, żeby w ogóle dotykać temat polityki na serwisie gdzie każdy chce się pośmiać i rozluźnić. Ale jakiś dzieciak chce pokazać jak on to walczy z systemem hurr durr bo mame mówi że tusk to chuj i złodziej xD
przynajmniej humor poprawion'd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów