18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
"Krzycho Docente bardzo zgrabnie robi sobie jaja z tych wszystkich "muzyków" czy "beatmakerów" którzy nie mają pojęcia o niczym i wszystko co mają to komuś "podpierdolili"."

Jak to mówią: pozdro dla prawdziwych, hehe!
Zgłoś
Komarzysta91 2013-01-15, 1:42
Za swoje nagranie browar leci

Jebnij z glana techno fana
Zgłoś
KomentującyPanicz 2013-01-15, 2:04 3
up., Ty debilu, jak widzisz po opiesie, to kurwa temat nie autora, ale brawo za to, ze wstawił!!!
A do Ciebie z nawiazką:

JEBAC POLSKI SEJM!!!
Zgłoś
Koziol87 2013-01-15, 2:29 2
też sie tym FL bawiłem i powiem że mimo wszystko trzeba mieć troche pojęcia o tym programie. Sam beat zrobi nawet upośledzone dziecko, ale żeby jebnąć gotowy utwór to już trzeba przy tym troche posiedzieć.
Mimo wszystko koleś zrobił niezłe biciwo no i daje wiadomo co...
Zgłoś
RevolutionGFX 2013-01-15, 5:56
3:58 Nigga attack!
Zgłoś
BongMan 2013-01-15, 7:06
Jak ktoś z was robi dobre bity to może podesłać. Bo większość tego na youtube to chujnia albo powtarzające się motywy, te same sample, ta sama rytmika, itd.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
snik0 2013-01-15, 11:49
w czwartej minucie prawie się zesrał

Zgłoś
LilL 2013-01-15, 14:15 4
innyczlowiek napisał/a:

"Krzycho Docente bardzo zgrabnie robi sobie jaja z tych wszystkich "muzyków" czy "beatmakerów" którzy nie mają pojęcia o niczym i wszystko co mają to komuś "podpierdolili"."

Jak to mówią: pozdro dla prawdziwych, hehe!

Autor tematu jak i "krzycho docente" nie mają pojęcia jak powstają bity Zastanawiam sie tylko który bardziej się zbłaźnił.
Zgłoś
s................r 2013-01-15, 16:13 26
to windows XP cepy

poznaje po ikonkach, tylko ma wyłączone standardowe wyglądy okien, a nie 98 ja zaczynałem od 95 windows wiec jestem ekspertem

BongMan napisał/a:

Gość jest zajebiście słaby, zrobiłbym sto razy lepszy bit na cymbałkach, do tego gość nie umie muwić po angielsku i używa głupich słów tj. "sucho"

Weź bongman idź lepiej dodawać nowe kawały
Zgłoś
Roszp 2013-01-15, 16:14 1
Bardzo zgrabna parodia.

LilL napisał/a:

Autor tematu jak i "krzycho docente" nie mają pojęcia jak powstają bity Zastanawiam sie tylko który bardziej się zbłaźnił

Autor postu chyba sam się zbłaźnił.
Przecież nie jest to poważny poradnik.
Zaraz pewnie wyjedziesz, że 10 lat w Abbey Road robisz i znasz się na nagrywaniu. A na stażu z bitmakingu to w Nowym Jorku byłeś.
Zgłoś
T................a 2013-01-15, 16:16
@Stratveger
Najlepszy troll jaki widział świat
Zgłoś
Devill11 2013-01-15, 16:20
Fast PC
Zgłoś
Paryski_jebaka 2013-01-15, 16:35
Zastanawia mnie czym kierował się autor tego "poradnika". Bo ni to kurwa śmieszne, ni kurwa parodiujące, ni kurwa kreatywne.

BongMan, ty serio z tymi bitami czy trollujesz?
Zgłoś
Roszp 2013-01-15, 16:53 3
enkowy, już wyjaśniam. Bo parodia o ile jeszcze sens ma, to wrzucanie jej na ten portal już średnio.
Autor np. polewa z:
-tego, że "bitmakerzy" kradną gotowce.
-tego, że nie słyszeli dobrego bitu a próbują go kleić.
-tego, że nie mają żadnego pojęcia o rytmice.
-tego, że nie mają pojęcia po cholerę są wtyczki i jak ich używać.
-tego, że "miksują" na słuchawkach.
i 300 innych "branżowych" rzeczy.
Zgłoś
l................a 2013-01-15, 17:08
@straatveger
Ale gość rzeczywiście jest słaby.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów